[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivinensDatums: Otrdiena, 20.12.2011, 15:13 | Ziņa # 1426
Rūdīts copmanis
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Man ar skate 3 janvārī beidzas,sliktu datumu ielikuši :D

paganels(pp)Datums: Otrdiena, 20.12.2011, 19:47 | Ziņa # 1427
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Laimīgie ,autiņu praktiski esmu salāpijis sestdien pēc numurina paņemšanas atklāju,ka esmu pagrūdis tehnisko pasi.Esmu attinis filmiņu par labu laiciņu atpakaļ un izsecinājis kurā jaciņā varētu atrasties,bet jaciņas nekur naff.Pa vidam esmu pārbaudijis visādas kabatas,pat čiriku atradu,bet tas nemaz nepriecē .

esmu tur,kur neķeras:).

BorodaDatums: Otrdiena, 20.12.2011, 19:57 | Ziņa # 1428
Grupa: Dzēstās
Nejauši atrasts čiriks kādreiz attālina apskates iziešanu par vairākām dienām. Tā ka vēl noteikti ir laiks atrast trūkstošo dokumentu.

copmanis78Datums: Otrdiena, 20.12.2011, 23:05 | Ziņa # 1429
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Prieks par Dināmo uzvaru. alus

parcopiDatums: Otrdiena, 20.12.2011, 23:05 | Ziņa # 1430
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Hokejā uzvara! prieks
Bet Cipulis tomēr ir nelaimes putns :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 13:20 | Ziņa # 1431
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Nu ko, dienas paliek garākas! ja
Tikko biju pastaigāties pa mežu - laiks super! Ja vēl būtu sniegs....

Za ribalku!

BriedisDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 14:27 | Ziņa # 1432
Svētdienas makšķernieks
Komentāri: 313
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Man arī darbā labs laiks :D

Ne spīles un, ne asakas!

ZivinensDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 17:00 | Ziņa # 1433
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Rīt biju izštukojis aizšaut uz vienu labu ezeru līdakās,uzvaniju onkam vai ezerā ielauzties varēs-atbilde-pilnībā aizsalis,ar 1 cm biezu kārtu,parcik nekādus mīnusus nesola tad ne uz ledus tikt,ne no laivas copēt.Nāksies braukt uz viena hesa stādinājumu kur mazo zemmēru līdacēnu attiecībā pret mēra ir nejēgā liela(vietējie ar tīkliem izkāš).Kamēr duļķis uz pumpainiem ar negribās braukt.

ZivnieksDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 17:29 | Ziņa # 1434
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man aiz mājas loga stalti slejas pīlādzis, kurā šobrīd vēl palicis ievērojams daudzums ogu. un nu jau otro dienu šīs skaistules - http://www.videsvestis.lv/content.asp?ID=125&what=42 regulāri iegiriežas uz mielastu. Ieprieks šitādu putnu nebiju manījis, un tā kā ogas ir pieejamas tieši aiz loga, tad šito skaistumu ir iespeja aplūkot pavisam tuvu :) pie kam šitie putniņi ierodas padsmit gabali uzreiz ja

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivinensDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 17:51 | Ziņa # 1435
Rūdīts copmanis
Tad izbaudi skatu,nemaz tik bieži manāma suga nav.Es pa ziemu parasti baroju putnus diendienā,ar smuki pavērot.Zvirbuļi vien kādi ap 70 dzīvo turpat blakus dzīvžogā,toties pa vasaru putniņi apēsto paiku atstrādā ar uzviju,kaitēkļus nolasa no kokiem. ja

ZivnieksDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 18:00 | Ziņa # 1436
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
rītā paprovēšu šamos uzfilmēt darbībā, ja vien atnāks ciemā atkaal :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivinensDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 18:31 | Ziņa # 1437
Rūdīts copmanis
Reiz novēroju skatu kad vanags pie maniem zvirbuļiem ciemos bij atlidojis,šamējie tik palīda bišku dziļāk dzīvžogā un vanags palika griboš :D

BorodaDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 18:51 | Ziņa # 1438
Grupa: Dzēstās

Šodien šamās jēmās gan pa koku, gan palodzi.:))
Pielikumi: 4627950.jpg (354.2 Kb)

J0nisDatums: Svētdiena, 25.12.2011, 23:17 | Ziņa # 1439
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Laikam jāmaina darbs ,netieku vairs galīgi līdz ūdeņiem . Tā jau var sajukt prātā. skraida

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

kapracisDatums: Pirmdiena, 26.12.2011, 14:04 | Ziņa # 1440
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
baigs klusums te. laikam visi pīrāgus pārēdušies.... toties ārā vējš kokus loka nepajokam!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv