Laimīgie ,autiņu praktiski esmu salāpijis sestdien pēc numurina paņemšanas atklāju,ka esmu pagrūdis tehnisko pasi.Esmu attinis filmiņu par labu laiciņu atpakaļ un izsecinājis kurā jaciņā varētu atrasties,bet jaciņas nekur naff.Pa vidam esmu pārbaudijis visādas kabatas,pat čiriku atradu,bet tas nemaz nepriecē .
Hokejā uzvara! Bet Cipulis tomēr ir nelaimes putns
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Rīt biju izštukojis aizšaut uz vienu labu ezeru līdakās,uzvaniju onkam vai ezerā ielauzties varēs-atbilde-pilnībā aizsalis,ar 1 cm biezu kārtu,parcik nekādus mīnusus nesola tad ne uz ledus tikt,ne no laivas copēt.Nāksies braukt uz viena hesa stādinājumu kur mazo zemmēru līdacēnu attiecībā pret mēra ir nejēgā liela(vietējie ar tīkliem izkāš).Kamēr duļķis uz pumpainiem ar negribās braukt.
man aiz mājas loga stalti slejas pīlādzis, kurā šobrīd vēl palicis ievērojams daudzums ogu. un nu jau otro dienu šīs skaistules - http://www.videsvestis.lv/content.asp?ID=125&what=42 regulāri iegiriežas uz mielastu. Ieprieks šitādu putnu nebiju manījis, un tā kā ogas ir pieejamas tieši aiz loga, tad šito skaistumu ir iespeja aplūkot pavisam tuvu pie kam šitie putniņi ierodas padsmit gabali uzreiz
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tad izbaudi skatu,nemaz tik bieži manāma suga nav.Es pa ziemu parasti baroju putnus diendienā,ar smuki pavērot.Zvirbuļi vien kādi ap 70 dzīvo turpat blakus dzīvžogā,toties pa vasaru putniņi apēsto paiku atstrādā ar uzviju,kaitēkļus nolasa no kokiem.