Atļāvos sarunu par vīnu pārnest no laivu tēmas uz šejieni!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
īstenībā tāda paštaisītā vīna pudele, man liekas, ka ir pati labākā dāvana jebkuros svētkos un jebkam. Tikko čoms arī pats saraudzēja smuku daudzumu, nopirka vīna pudeles, korķus, korķu spiedi, pats sataisīja ekselentas etiķetes, un tas viss kopā izskatās baigi glamūrīgi
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
es pēdējā sezonā baigi noslinkoju un nenomarķēju :P tagad viss sajaucies un neatceros vairs kas ir kas. trakākais, ka tur ir plašs sortiments. ir īsts sidrs (tīra ābolu sula, bez cukura. grādi maz, jo no dabīgā cukura, kas ābolos) un ir arī īsts gāzējs, kur maksimālie grādi (apmēram 15) ar cukura atlikumu (pussaldais). tur sanāks īsta ziemassvētku loterija
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es te pavasarī piedalījos vienā "vēsturnieku" salidojumā un tur uz paštaisītajiem bija ļoti smukas tematiskas šiltes! Vajadzētu arī kādam no copmaņiem "Copmaņu Štengro" uztaisīt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
starp citu man ir viens štengrais uz grādiem 70-80 no laba ābolu vīna otrais dzinums. pirmais bija ap 50 grādiem un astes pārdzinu vēlreiz, tad sanāca vidēji uz 75
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
kreisais man vajag kādas 20, kas manā skatījumā priekš mailēm jau ir dārgi kā arī tajos pašos ūdeņos ķertas man vienmēr ir patikušas vairāk rītā no rīta būs kārtīga rīta rosme ar smelšanu, bet nu...ta jau manīs...paķeršu līdz arī tārpeļus un murmuļus, atcerēšos ziemu un kādē bedrē paprovēšu patirināt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Chau! Klau, viri, ir kads, kas pats roterishus izgatavo!? Intrese, no ka nemt stiepliti? Metinasanas drate der? Atnaca man pa pastu kkadi rotini ar dubultam lapinjam, kkadi suudi, isti labi negriezas ne viena, ne otra ta lapinja. Ta ka stukoju to visu uztaisit garaku, t.i.,tam lapam atstarpi lielaku...