Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ogas notur 12 stundas, nomazgā un saspaida. Pārlej ūdeni, uzvāra, atdzesē un nolej sietā. Pievieno medu un raugu. Atstāj rūgt siltā vietā uz 12 stundām.
Anatolij ,te jau sanāk kārtīgs brāgas spainis
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Šorīt minos mierīgi no darba un mani uz Pulkveža Brieža ielas apturēja ceļu policija Bija jāiepūš trubiņā, laikam baigi aizdomīgais no rīta izskatījos Otro reizi mūžā mani uz riteņa aptur. Laikam jāsāk pierast
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tukliitis - a viņiem tagad šad tad reidi notiekās, ka tur visus, kas pa ceļu pārvietojās. Da kaut vai ar skeitu Es ar vienreiz gadā sacensībās piedalos Bet vispār, patīk braukt ar velo un uzskatu, ka pa pilsētu viens no labākajiem pārvietošanās līdzekļiem!
Šodien uztinu makšķerēm jaunas auklas, tātad tuvākajās dienās jāatklāj sezona!