Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Parcopi, paldies. Neko sarežģītāku dzīvē neesmu redzējis. Neko nesapratu. Neko nespēju atbildēt.Tas kurš apgūs šo lapu, tas būs speciālists Latvijas Valsts pārvaldē. Nu tas ir nopietni.
Tik reizēm sūtot vēstuli izlec logs - "adresāts nav apstiprinājis e pastu". Ko tas varētu nozīmēt?
Ir divi varianti. Viens ir "Uzrakstīt vēstuli lietotājam" un tad ziņa aiziet uz lietotāja e-pastu. Bet šim variantam ir mīnuss, ka inbox.lv e-pastus nevar apstiprināt. Un ir otrs variants "privātā vēstule", tad ziņu saņem lietotājs tepat lapā kā vēstulīti. iesaku izmantot šo variantu
Quote (Boroda)
Parcopi, paldies. Neko sarežģītāku dzīvē neesmu redzējis. Neko nesapratu. Neko nespēju atbildēt.Tas kurš apgūs šo lapu, tas būs speciālists Latvijas Valsts pārvaldē. Nu tas ir nopietni.
Tev pazuda poga atbildēt? Tas ir kārtējais explorer pārlūka gļuks, ka tas nespēj nolasīt skriptus Jābūt ir šādi:
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Boroda es esmu apguvis un zin, ka man liekas baigi ok ir pāris lietas, ko varētu pilnveidot, bet tam vajadzētu kopīgu dropīti ar Aigaru, kad varētu visas leitas norunāt, bet tas tik, tad ja viņš piekritīs....bet visādi citādi man šis portāls dikti, jo dikti tīk, jo še nav nekādu kašķu un visādas citādas glupības
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Sorry, nomaini zaļo pļē fonu uz ekselenti pelēku. Nu būs tautas pieplūdums, tici.
Nav tik viegli. Es neesmu programmētājs un jāņem vērā, ka šis viss ir uz gatavu šablonu bāzes, kur ne visu var nomainīt. Teorētiski var, bet jābūt labām zināšanām programmēšanā, bet ja tādas ir, tad nemaz nav jāizmanto šo gatavo šablonu bāze Es jau forumā lai dabūtu melnus burtus nočakarējos ar to css kodu pāris mēnešus Var jau nomainīt dizainu pret kādu citu, bet tieši gribējās tumšu un pie šī jau dikti pierasts. kaut kādas lietas jau ik pa laikam tāpat mainīsies un iespējams arī atradīšu kā padarīt lapu gaišāku nemainot visu dizainu Parasti visus lūgumus uzklausu un mēģinu kaut kā, lai lietotājiem būtu ērtāk A par tautas pieplūdumu - nezinu vai to vajag. Tas laikam nav īsti šīs lapas mērķis. Priekš tam ir Cl.lv Šeit ir normāli domājošu un brīvi komunicējošu domubiedru forums. Kā arī vēžotāju forums. Kaut kā tā. Man protams patīk, ka lapā reģistrējās jauni cilvēki, bet visādus "crazy", kādu netrūkst citos forumos, te 100% nevajag Lapa pastāv no 2009.gada un no pirmssākumiem te bijusi draudzīga atmosfēra To arī cenšamies saglabāt. Kaut kā tā īsumā. Bet vispār ierosinājumiem vienmēr esmu atvērts Vienīgi pieturos pie kaut kādām vispārējām līnijām, lai nesanāk kā pasakā par kalēju, kas taisīja arklus un visu laiku uzklausīja citu padomus par to, kādi arkli jātaisa un tā arī nevienu arklu nepārdeva
Vo, pareizi runājies, bet ir pāris lietas, ko (protams nezinu, vai tas tehniski iespējams) bet varētu pārveidot, bet tas tik tā, pie kopīga alus kausa bet..man viss apmierina
man atbrauca benžuks vienīgi čalis pārpratis un atvedis ellīgi maz....tik maz, ka pastāv liela varbūtība mājup ceļā doties ar airiem varbūt kāds grib piebiedroties - mērķa auditorija līdaka, apakaļ ceļā drusku ašuks un kāds zanderīts
varbūt kāds grib piebiedroties - mērķa auditorija līdaka, apakaļ ceļā drusku ašuks un kāds zanderīts
Es labprāt, bet dikti gribās sīkos satikt un protams arī bračku Man tagad brīvdienās brīvs, un tā lai abas dienas, nākamreiz būs tikai decembrī