[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
eduksDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 14:43 | Ziņa # 916
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Es sāku ņemt uz copi uztveramo tīkliņu līdz pēc viena forša vakara, kad no ap 15 gab paņēmušām līdakām (pilnīgi visas bija 2-3 kg svara diapazonā), laivā dabūju tik 4-as... Man bija tad kādi 13-14 gadi un visai smagi pārdzīvoju šo atgadījumu, tā teikt ņēmu pie sirds :DDD ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

martiDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 14:49 | Ziņa # 917
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man tīkliņš ir līdzi vienmēr :) izmantoju to īpašos gadījumos obligāti (liels asaris jeb mēra zandarts).
bet ar zemmēra līdakām un visām tām, kas zem 2 kg esmu paviršs.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 17:34 | Ziņa # 918
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Aizvedu uz mājām divriteņu transportu un atbraucu atpakaļ ar četrriteņu, lai rīt uzreiz pēc darba varu startēt uz Ventspili :)
Braucot uz māju pusi ezerā neredzēju nevienu laivu, bet kanālā bija divas. Atpakaļ braucot jau bija trīs un viena izskatījās pēc Zarazas laivas raksta

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:15 | Ziņa # 919
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
mļīīīīīīīns!!!!! tūliņ būs pilla māja ar sievišķiem, bet man nav kur aizdoties...vēdzelēs neviens pazīstamais nebrauc, pokerīts šodien arī nesanāk....bet KO DARĪT, KO?????????? pavadīt vakaru klausoties sarunas par visu, to, ko nu viņas tur parasti runā, galīgi negribās...varbūt kādam ir kāds variants??? fish

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:19 | Ziņa # 920
Grupa: Dzēstās
Zivniek, tev liela laime gan!:))) Man ar gribās pillnu māju ar sievišķiem!:))))) A to te viens tupu un kājas žāvēju!:)))) Ja, kas varu izstāstīt, kur Ķoisī var pavelcēt. Bērnībā ar tēvu nekad tukšā ņepalikām!:)))

ZivnieksDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:23 | Ziņa # 921
Stāstnieks
ķīsis, lai pagaida...ja izturēšu šodienu, tad rītā no rīta baudīšu vientulību un klusumu vecdaugavā :)

BorodaDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:29 | Ziņa # 922
Izturēsi, izturēsi...tu vēl jauns!:DDDD Es tavā vecumā....eh, kur tie gadi...:DDDDD

BorodaDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:30 | Ziņa # 923
Starp citu, man ir garšīgs laika kavēklis.:DDD Piektdiens vakars kā nekā:DDDDD Tev tak ar kaut kam vēl jābūt?:DDD

lauveneDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:33 | Ziņa # 924
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 45
Reputācija: 0
Vai tad sievietes ir tās garlaicīgākas,,,

KĀ MĀKU==TĀ METU

ZivnieksDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:40 | Ziņa # 925
Stāstnieks
boroda
man pagaidāmir viens maziņš, garšīgs laika kavēklis - bairīts :)

lauvene
nebūt ne, bet ja es viens, pret viņām visām, tad nu...lai neteiktu savādāk, teikšu - sieviešu sarunas ir sieviešu sarunas, tādēļ nejūtos omulīgi :D

BorodaDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:42 | Ziņa # 926
Nē, sievietes ir visjaukākais un vilinošākais, kas vīrieša dzīvē var būt!:))) Viņas ir noteikti pirmajā vietā!:)))

p.s. nu zivis un makšķerēšana ir ārpus konkurences.:DDD

ZivnieksDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:44 | Ziņa # 927
Stāstnieks
un vispār, es gribu copēt :D

BorodaDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:44 | Ziņa # 928
Zivniek, gaidu rīt plašu ackaiti par šīvakara copi!:DDDDDDDDDDDDDDDD

lauveneDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:45 | Ziņa # 929
Komentāri: 45
Reputācija: 0
es arī

KĀ MĀKU==TĀ METU

lauveneDatums: Piektdiena, 28.10.2011, 18:49 | Ziņa # 930