Es sāku ņemt uz copi uztveramo tīkliņu līdz pēc viena forša vakara, kad no ap 15 gab paņēmušām līdakām (pilnīgi visas bija 2-3 kg svara diapazonā), laivā dabūju tik 4-as... Man bija tad kādi 13-14 gadi un visai smagi pārdzīvoju šo atgadījumu, tā teikt ņēmu pie sirds :DDD ...
man tīkliņš ir līdzi vienmēr izmantoju to īpašos gadījumos obligāti (liels asaris jeb mēra zandarts). bet ar zemmēra līdakām un visām tām, kas zem 2 kg esmu paviršs.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Aizvedu uz mājām divriteņu transportu un atbraucu atpakaļ ar četrriteņu, lai rīt uzreiz pēc darba varu startēt uz Ventspili Braucot uz māju pusi ezerā neredzēju nevienu laivu, bet kanālā bija divas. Atpakaļ braucot jau bija trīs un viena izskatījās pēc Zarazas laivas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
mļīīīīīīīns!!!!! tūliņ būs pilla māja ar sievišķiem, bet man nav kur aizdoties...vēdzelēs neviens pazīstamais nebrauc, pokerīts šodien arī nesanāk....bet KO DARĪT, KO?????????? pavadīt vakaru klausoties sarunas par visu, to, ko nu viņas tur parasti runā, galīgi negribās...varbūt kādam ir kāds variants???
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivniek, tev liela laime gan!:))) Man ar gribās pillnu māju ar sievišķiem!:))))) A to te viens tupu un kājas žāvēju!:)))) Ja, kas varu izstāstīt, kur Ķoisī var pavelcēt. Bērnībā ar tēvu nekad tukšā ņepalikām!:)))
boroda man pagaidāmir viens maziņš, garšīgs laika kavēklis - bairīts
lauvene nebūt ne, bet ja es viens, pret viņām visām, tad nu...lai neteiktu savādāk, teikšu - sieviešu sarunas ir sieviešu sarunas, tādēļ nejūtos omulīgi
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!