Šodien beidzot pirmos kilometrus nominos ar velo un pie reizes nodevu darbnīcā. Bik pasālīti jau tas viss man sanāk, bet toties velo būs kā jauns un varēšu kruķīt pedāļus uz nebēdu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gribēju savu dot remontā, bet te iegriezās viens potenciāls feeder kātiņš. Vēl domāju. Paturēšu rokā, tad sapratīšu, ko darīt. Ņemt to foršo fīderi, vai labot riteni. Cipari varētu būt līdzīgi. Divas nulles aiz vieninieka galā tāpat sanāks...
Aha. Man tikai detaļas vien izmaksāja uz 140eiriki, redzēs cik par darbu vēl būs A kātiņus jaunus šogad neplānoju. Vispār pēc nesen veiktās rīku inventūras esmu priecīgs, ka uz šo sezonu diezgan maz ko vajag un tie paši ir salīdzinoši sīkumi. nekādi lieli pirkumi neplānojās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Hehe Ja visu ziemu nav braukts, tad pavasarī pirmās divas reizes vienmēr tā ir Kad iebraukājas, tad viņš savādi sāk justies tikai ap 40kilometru
Arī vakar pēc ziemas pirmo reizi ričuku paminu... izlaidu aplīti uz kādiem nieka 10km, bet piektais punkts šorīt tik un tā savādi jūtas :D
Apsveicu ar sezonas atklāšanu! p.s. šodien jau bija jāuzmanās no riteņotājiem, nevis gājējiem... bet tie, kas nebrauc ziemā (tumsā), nez kāpēc nelieto nu nekādus signalizatorus (lampiņas, vestes utt..) Bet vajag, jo citādi riteņavārijas būs biežākas par autoavārijām...
atcerieties kungi CSN - pārvietoties pa gājēju ietvēm jūs varat tikai tad, ja tas neraucē gājējus. nevis otrādi es ar šad tad pariteņoju, bet esmu no tiem, kas nebīstas braukt pa ielām kopā ar citiem satiksmes līdzekļiem. protams, ka šad tad sanāk pārvietoties arī pa ietvēm. taču tur galvenie ir gājēji.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Piemēram bruģis un lisapēds vismaz man īsti neiet kopā, vot tad arī gājējiem aiz muguras jāklabinās. Bet kopš uz darbu neminos, bet braukāju ar auto, jo juniors jāved uz un no dārza, tad, ja sagribas pamīt pedāļus, minu ātri uz Biķerniekiem un riņķoju tur.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Man ir gan lukturi, gan atstarotāji, gan skaņas taurīte un pārvietojos gan pa ielām, gan ietvēm, gan veloceliņiem. Par cik pats gan braucu ar auto, gan staigāju ar kājām, gan sēžu uz velo, tad domāju, ka ar savstarpējo cieņu man nav problēmu nevienā gadījumā, jo pats uz savas ādas izjūtu kā ir būt tā otra vietā. Lai vai kā, šogad esmu nobriedis arī ikdienā vilkt ķiveri. Agrāk vilku tikai sacensībās un garākos izbraucienos(i ta ne vienmēr). Nepatīk man tas plastmasas gabals uz galvas, bet tomēr pašam sevi ar jāsargā. Un vispābā - šodien izņēmu velo no darbnīcas! Tagad viss tik čotka strādā, ka prieks mīties!
Ja braucu pa gājēju taciņu, tad necenšos kādu traucēt. Ja palaiž garām, tad pasaku paldies. Daži gājēji par to ir izbrīnīti. Pa ielām centrā sevišķi neriskēju ripināt, kaut gan ir lampiņas priekšā, pakaļā un vēl sānos. Plus veste un atstarotāji. Brīžiem ir tāda sajūta, ka eksistē autovadītāju suga, kurai riteņotāji riebjas līdz... vienai vietai. Nu nekas, ar laiku mainīsies.
Brīžiem ir tāda sajūta, ka eksistē autovadītāju suga, kurai riteņotāji riebjas līdz... vienai vietai
Viens no iemesliem ir arī tāpēc, ka ir riteņbraucēju suga, kuri iedomājas, ka viņi ir tankā un pārvietojas ar formulas ātrumu
Quote Boroda () Brīžiem ir tāda sajūta, ka eksistē autovadītāju suga, kurai riteņotāji riebjas līdz... vienai vietai
Viens no iemesliem ir arī tāpēc, ka ir riteņbraucēju suga, kuri iedomājas, ka viņi ir tankā un pārvietojas ar formulas ātrumu nene
Es arī ne pārāk ieredzu uz ceļiem (kad pats pie stūres ) riteņbraucējus, jo tie man šķiet visneprognozējamākie satiksmes dalībnieki - man no viņiem ir reāli bail!
Viens no iemesliem ir arī tāpēc, ka ir riteņbraucēju suga, kuri iedomājas, ka viņi ir tankā un pārvietojas ar formulas ātrumu nene
Atliek tikai piekrist par visiem 100. Tikko no darba atripoju, labi, ka mani redz, bet bija tādi puspieaugušie, kuri vnk močīja ar tumšu ričāgu, tumšās drēbēs pa visām vietām... laikam būs jāpamāca, ja radīsies laba iespēja. Jāsaliek mugurā hokeja ekipējums un jādo iekšās. Pēc tam lai policija tiek galā...