[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Svētdiena, 06.07.2014, 17:01 | Ziņa # 8041
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Pašlaik vietnē
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tie elektromotori +/- visi ir vienādi. Nu a laivu paskaties to pašu Dulkan un Bush, kas ietilpst tajā cenu kategorijā. Ja nesanāk, tad var pameklēt kādu citu, tagad piedāvājums ir gana plašs, ir no kā izvēlēties :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Svētdiena, 06.07.2014, 17:03 | Ziņa # 8042
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Mana pieredze ar lētājām teltīm rāda, ka dažas reizes viņa iztur. Ja viens kāds neizdomā viņai uzkrist virsū jau pirmajā dienā neilgi pēc uzsliešanas :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristishsDatums: Svētdiena, 06.07.2014, 23:10 | Ziņa # 8043
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 43
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Pirms pāris gadiem uz jāņiem nopirku 3-vietīgu telti par 3ls,un velk vēl tagad,tik švaki jau nav,ja nekrīt virsū un pienācīgi izturas.

parcopiDatums: Pirmdiena, 07.07.2014, 08:12 | Ziņa # 8044
Multimakšķernieks
Es tak teicu, ka kā man beigsies atvaļinājums pamatdarbā, tā būs labs laiks. Visu jīniju biju atvaļinājumā, laiks bija draza. Tagad otro dienu jau strādāju, i laiks baigi labs! sun

parcopiDatums: Otrdiena, 08.07.2014, 11:57 | Ziņa # 8045
Multimakšķernieks
Šinī karstumā es umudrilsja saķert kaut kādu triperi. Jau otro dienu tāda temperatūra, ka acis karst, kaulus lauž un man krata drebulis. Pagulēt normāli ar nevar. ne

kapracisDatums: Otrdiena, 08.07.2014, 13:27 | Ziņa # 8046
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
stūrē pie doktora!

quickbotDatums: Otrdiena, 08.07.2014, 13:30 | Ziņa # 8047
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 14
Reputācija: 0
Gadiijumaa neesi sakjeeris saules duurienu? Vismaz man taa bij, ka knapi no gultas vareeju izliist peec dienas copes, pat iisti saule nebij, tik sutiigs...beigu beigaas uz galvas pat chuulas uzmetaas :D

BorodaDatums: Otrdiena, 08.07.2014, 17:35 | Ziņa # 8048
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Šinī karstumā es umudrilsja saķert kaut kādu triperi. Jau otro dienu tāda temperatūra, ka acis karst, kaulus lauž un man krata drebulis. Pagulēt normāli ar nevar. ne

Veseļojies! Un ja spēks ir tad tenterē pie ģimenes ārsta.

J0nisDatums: Otrdiena, 08.07.2014, 22:04 | Ziņa # 8049
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
es umudrilsja saķert kaut kādu triperi

Tev kā taksistam tomēr bij jāzina pa kurām ielām braukāt un pie kurām meičām piestāt

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Otrdiena, 08.07.2014, 22:52 | Ziņa # 8050
Multimakšķernieks
Dūriens nav gan. Nezinu kas par triperi, bet temperatūra ap 39grādi. Izeju paracetamola, gulēšanas un daudz šķidruma kursu svilpo
Tagad uz futeni uzslējos no gultas, tas gan jāpalūr.

BorodaDatums: Trešdiena, 09.07.2014, 17:08 | Ziņa # 8051
Vīrs ar pieredzi
Da nu to karstumu, divas stundas pa Rīgu izripinājos.... nepavisam nebija komforta sajūta...

parcopiDatums: Trešdiena, 09.07.2014, 18:50 | Ziņa # 8052
Multimakšķernieks
Nejūtu nekādu karstumu, trešo dienu drebulis krata ne pa jokam. Zem 38grādi praktiski nekāpj temperatūra. Ieēst ar neko nevar, nespēks tāds, ka biku pakusties un atkal jāguļ. Kaut ko tādu vispār sev neatceros, ka būtu bijis. Šodien kaut kā līdz poliklīnikai aizgāju izrakstīja antibiotikas, iedev slimības lapas, bet kas man kaiš - es gudrāks nepaliku :(

BorodaDatums: Trešdiena, 09.07.2014, 19:58 | Ziņa # 8053
Vīrs ar pieredzi
Dabūjis būsi karstuma dūrienu.... Kaut gan nezinu, dakteri gudrāki... A napig, antibiotikas? Tad jau diagnoze uzstādīta - tjipa angīna, vai uz to pusi... gripa diez vai. Ērces neesi manījis? HVZ, kur šitāda skāde tev radusies...

martiDatums: Ceturtdiena, 10.07.2014, 00:01 | Ziņa # 8054
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
rij tik vēl atnibiotikas. tad tā būs tev regulāri ;)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 10.07.2014, 10:31 | Ziņa # 8055
Multimakšķernieks
Nē, dūriens nav. Ērces ar nav. Kaut kas angīnveidīgs varētu būt, jo kakls ar sāp. Jebkurā gadījumā, vienalga kas tas ir, tas ir ielaists. Man jau, kad biju Ventspilī sākās pirmie simptomi, tos ārstēju ar balzāmiņu, pēc tam ar homeopātiskajām zālītēm. It kā vieglāk palika, i aidā - rauj tik tālāk pa šeptēm. Vot i organisms pateica STOP! Ja es šim neļauju atpūsties, tad šis pats sevi atpūtināt izdomāja.
Quote marti ()
rij tik vēl atnibiotikas. tad tā būs tev regulāri

Es tagad labprātīgi pusaptieku izēstu, lai tikai tā draņķība no manis atkāpjās. Nedomāju, ka desmit antibiotiku tabletes pa hvz cik gadiem tagad pēkšņi novājinās manu imūnsistēmu. Drīzāk izdzīs tieši to, kas jāizdzen.
Vispār nevienam neko tādu nenovēlu, jau ceturto dienu esmu dārzenis. Guļu pa 20-22stundām diennaktī, sviedrējos ik pa laikam tā, ka jāmaina visa gultas veļa un viss, ēstgribas nekādas un no tā škidruma daudzuma un zāļu tējām man jau šķērmi metas :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv