[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
urmaasDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 14:52 | Ziņa # 6541
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Pierakstījos PMLP pa telefonu rindā, lai saņemtu ID karti. Normālas rindas, jo pieraksts tikai uz 30.aprīli
Tātad maija vidū saņemšu šo dokumentu

A es jau rīt braucu sajemt.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 16:51 | Ziņa # 6542
Grupa: Dzēstās
Quote (urmaas)
A es jau rīt braucu sajemt.

A es jau martā sajēmu.

parcopiDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 17:34 | Ziņa # 6543
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu jau parādās arī šādas reizes :)
Pielikumi: 5418848.jpg (23.1 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 18:46 | Ziņa # 6544
Apsveicu! :D

BorodaDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 18:48 | Ziņa # 6545
p.s. vienalga, rēķinies, ka īstajā brīdī būs vēl uztraukums klāt. Tā ka mācies vēl. :D

dadziicDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 20:02 | Ziņa # 6546
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
otrā darbā man var iekrist braukt uz Lietuvu vai Igauniju

sapņotājs :D

Un ja tev tagad iekāps "Vilnius please" vai arī "How much to Tallin?" tu aizbruksi tā pat! Neatdosi tak nākošajam rindā tāpēc, ka tev pases vai ID kartes nav :D Tad gan par tevi kolektīvs ierēktu :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

jutrixDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 20:12 | Ziņa # 6547
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Nu jau parādās arī šādas reizes :)

malacis! :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

Ziņojumu laboja jutrix - Otrdiena, 02.04.2013, 20:13

parcopiDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 20:40 | Ziņa # 6548
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
Neatdosi tak nākošajam rindā tāpēc, ka tev pases vai ID kartes nav

Es jau varu braukt uz Viļņu caur Vecmīlgrāvi, lai pasi paņemtu :D Man pase visu laiku līdz, tik pagaidām nav vajadzējis :D
Bet vispār no 1.aprīļa tagad ir izmaiņas pie kurām vajadzēs piešauties. Bet nekas, gan jau :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 20:46 | Ziņa # 6549
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
no 1.aprīļa tagad ir izmaiņas pie kurām vajadzēs piešauties

Tu baidies, ka nepratīsi no lidostas uz Viļņu caur Vecmilgrāvi izbraukt?

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 20:49 | Ziņa # 6550
Multimakšķernieks
Quote (dadziic)

Tu baidies, ka nepratīsi no lidostas uz Viļņu caur Vecmilgrāvi izbraukt?

Nē, tagad visi var braukt visur. Vakarā lidostā tusē ap 50mašīnām :D Vasarā domāju, ka cīpars būs vēl foršāks :D
Karoče jāpierod būs strādāt arī pa centru un mikrorajoniem, bet man patumša bilde par to visu, jo biju pieradis tikai pa lidostu un pa rajoniem tikai klāt pieķēru, ja gadījos pirmais rindā :)

dadziicDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 20:52 | Ziņa # 6551
Quote (parcopi)
Nē, tagad visi var braukt visur

bardaks! Jau tā pilns tur ar tādiem kas adresi savā rajonā pusstundu meklē. Tagad būs vēl trakāk. dusma

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 20:57 | Ziņa # 6552
Multimakšķernieks
Nu es ar neesmu sajūsmā. Jāskatās kā būs. Bišku negodīgi kaut kā. Ziemā, kad pat gadījās maiņas, ka pašam jāpiemaksā, tad neviens uz to lidostu nerāvās. A tagad, kad jau palika kaut cik normāli un viss iegāja normālās sliedēs, tā šitās pārmaiņas. Nu jāskatās kā būs, bet vismaz pašlaik neesmu sajūsmā par izmaiņām. Un ja manas bažas aptiprināsies, tad meklēšu sev citu otru darbu, vai vispār pavisam ko citu un arī pirmo metīšu pie malas :)

dadziicDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 21:00 | Ziņa # 6553
Quote (parcopi)
vispār pavisam ko citu un arī pirmo metīšu pie malas

Es turēšu īkšķus! ;)

Life to fishing
Forced to work

BorodaDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 21:13 | Ziņa # 6554
Quote (parcopi)
tad meklēšu sev citu otru darbu, vai vispār pavisam ko citu un arī pirmo metīšu pie malas :)

Uztaisi vien cop bodi. Es noteikti iešu pa lēto iepirkties. :D

dadziicDatums: Otrdiena, 02.04.2013, 21:19 | Ziņa # 6555
Quote (Boroda)
Es noteikti iešu pa lēto iepirkties.

no tāda pacienta 1 gadā nekāds business nesanāks :D

Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv