Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
otrā darbā man var iekrist braukt uz Lietuvu vai Igauniju
sapņotājs
Un ja tev tagad iekāps "Vilnius please" vai arī "How much to Tallin?" tu aizbruksi tā pat! Neatdosi tak nākošajam rindā tāpēc, ka tev pases vai ID kartes nav Tad gan par tevi kolektīvs ierēktu
Neatdosi tak nākošajam rindā tāpēc, ka tev pases vai ID kartes nav
Es jau varu braukt uz Viļņu caur Vecmīlgrāvi, lai pasi paņemtu Man pase visu laiku līdz, tik pagaidām nav vajadzējis Bet vispār no 1.aprīļa tagad ir izmaiņas pie kurām vajadzēs piešauties. Bet nekas, gan jau
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tu baidies, ka nepratīsi no lidostas uz Viļņu caur Vecmilgrāvi izbraukt?
Nē, tagad visi var braukt visur. Vakarā lidostā tusē ap 50mašīnām Vasarā domāju, ka cīpars būs vēl foršāks Karoče jāpierod būs strādāt arī pa centru un mikrorajoniem, bet man patumša bilde par to visu, jo biju pieradis tikai pa lidostu un pa rajoniem tikai klāt pieķēru, ja gadījos pirmais rindā
Nu es ar neesmu sajūsmā. Jāskatās kā būs. Bišku negodīgi kaut kā. Ziemā, kad pat gadījās maiņas, ka pašam jāpiemaksā, tad neviens uz to lidostu nerāvās. A tagad, kad jau palika kaut cik normāli un viss iegāja normālās sliedēs, tā šitās pārmaiņas. Nu jāskatās kā būs, bet vismaz pašlaik neesmu sajūsmā par izmaiņām. Un ja manas bažas aptiprināsies, tad meklēšu sev citu otru darbu, vai vispār pavisam ko citu un arī pirmo metīšu pie malas