Kāpēc? Cik pazīstamiem Tev tādi suņi ir bijuši? Kāda Pieredze? Man Personīgi ar 3 bulterjeru šķirnes suņiem kas bija pazīstamiem nekādu problēmu nav bijis, vislabākās atsauksmes. Salīdzinot ar amerikāņu buldogu tepermentīgāks kā terjers, vairāk grib spēlēties, utt. bet nu neesmu dzirdējis paziņu lokā ka kādam bulterjeram būtu problēmas ar psihi. Pitbuls, tas gan ir "širmoviks", tam var aiziet ciet kontakti paurī.
Es jau uzreiz pateicu, ka nezinu kāpēc. Nepatīk tā fizionomija laikam Gan šitie, gan pitbulterjeri izskatās pēc kaut kāda kurmja, tikai gaiša. Var jau būt, ka labi suņi. Galvenais, ka pašam patīk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es rīt kaut kur uzkāpšu uz ledus, bet ne stintēs. Tādi bari kā LIelupē, man nesaista, bet nekur tālu nevar braukt, vakarā uz darbu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pitbuls, tas gan ir "širmoviks", tam var aiziet ciet kontakti paurī.
Problēma nekad nav sunī, problēma ir cilvēkā.. staffu un dažu citu sugu gadījumā problēma var būs cilvēkā kādā no iepriekšējām suņu paaudzēm. Ja tiek ņemts kucēns no psihiski stabiliem vecākiem, problēmu praktiski nevar būt, ja ar suni strādā, nevis paņem kā laika īsinātāju un iekausta par sagrauztu čību.. Vizuāli staffi manā skatījumā ir vienreizējākā suga.. labi audzināts arī raksturā būs tuvu ideālam.. Un saukt šamos par cīņas suņiem arī nav pamatoti.. tā ir tāla un izskausta pagātne... Un vispār, rīt ir jāpacopē.. P.S. Bebra Kungs, gaidām bildes ar tālākajām sunienes gaitām, dikti jau smuka
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Labrīt! Diemžēl šodien izteiktas ilgas pēc vēl vienas brīvdienas. Bet vnk teicami pavadītas brīvdienas, par kurām atskaite taps kādā brīvākā brīdī, nes mierinājumu par atsākušos jauno darba nedēļu. Izskatās šonedēļ sākšu kārtot iepirkuma procesu dārgākajam gultnim uzņēmuma pastāvēšanas laikā. Kurš pirmais uzminēs tā aptuveno pārdošanas cenu, tam nekas nebūs! Pieļaujamā kļūda 20%