Karoče hide var ielikt tikai ar roku, nezinu kāpēc pašlaik nestrādā automātiski. Ar roku rakstot viss notiek. Jāraksta (hide)teksts(/hide), tikai kvadrātiekavās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar, hide nez kāpēc noslēdzošo tegu ieliek pirms atverošā, kad nospiež pogu.. kur ir tas prikols ucoz lapām, pats varenais X tik zina Boroda, paļdies par slepenajām x vietas koordinātēm ja gripas mēģinājums mani nolikt beigsies ar manu uzvaru un nekas vairāk par sī brīža klepu neuzmetīsies, 6dien laidīšu razvedkā Bet nu interesanta gan tā zaraza, vienā dienā ieklepojos, nākamajā jau iekšā burkšķ kā pie bronhīta, ibio.. bet kā teikuši seni gudri ļaudis - huiņa vojna, glavnoje maņovri.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Boroda, domāju jau, ka aizbraukšu.. un, ja nu tur kas arī būs, nav nikādu problēmu nākamreiz arī tevi uz astes paraut, atmiņu atsvaidzināt, ja nebūsi atkal devies Raudai Oblomovnai acīs lūkoties
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
šodien man gadījās vakarā tā, kā es novēlu jebkuram no jums nopirku bodē divas alus bundžas vakariņām. uzeju pa trepēm un viena bundža izkrīt, smuki krīt pa pakāpieniem un finišā uzkrīt uz asa stūra un ieplīst... kas par skatu bija kā raķetes dzinējs pa visām sienām, acīs, drēbēs utt. skaists apiņu aromāts visapkārt
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!