Ta nemaz nav. Viekārši kā cilvēks, kam patīk citu nelaimes A Tu saskati kādu līdzību ar sevi?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju izdomājis, ka sēdēšu uz pareizo pārtiku - dārzeņi, 0.5% biezpiens utt.., bet kad atkal un atkal ieraugu Dadzīša plova bildi, tad visi labie nodomi jūk un brūk!
a vispār nāk virsū pilnmēness šodien pie stūres sēžot bez nerviem varēja palikt. viss sākās no rīta pie bērnudārza, kur man viens piebrauca blakus, attaisīja logu un sāka mācīt kā jādzīvo un vēl satiksmes noteikumus. mums pie bērnu dārza ir zīme stāvēt aizliegts, bet šis kaut kā bija iedomājies, ka apstāties aizliegts. biju ar mieru viņu pavadīt līdz zīmei brutālā veidā, bet diemžēl dialogs pārtrūka un puisis aizgāzēja tālēs zilajās un tad vakarā vēl kāda dāma ar parketnieku vilkās pa priekšu, vilkās un tad sāka taisīt pigorus, kā rezultātā devās goda aplī braucot uz jaunciemu, pārbraucot pāri mīlgrāvja tiltam ir pagrieziens uz vecmīlgrāvi un uzreiz aiz pagrieziena sākas divas joslas. viena, kas aiziet goda aplī, jeb atpakaļ uz centru un otra uz jaunciemu, jeb carbikavas pagriezienu. diemžēl daudzi tur brauc "pa taisno" neievērojot joslas. dāma velkoties zem atļautā ātruma bija nokaitinājusi ne mani vien. kā es aizbraucu pa labo joslu uz jciemu jau līkumā, tā aiz manis vēl daži neapmierinātie, kā rezultātā kundzei nesanāca atgriezties iecerētajā virziena joslā un pienācās "goda aplis"
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šodien pa dienu bija baigi skaisti. Žēl, ka fočuks nebija līdz. Tie baltie koki vnk super!