[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martins_Datums: Svētdiena, 20.01.2013, 19:38 | Ziņa # 5896
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Aigar, Tavā rakstā Martinelli ir pārāk ļauns attēlots :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Svētdiena, 20.01.2013, 19:51 | Ziņa # 5897
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (martins_)
Tavā rakstā Martinelli ir pārāk ļauns attēlots

Ta nemaz nav. Viekārši kā cilvēks, kam patīk citu nelaimes :D
A Tu saskati kādu līdzību ar sevi? :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martins_Datums: Svētdiena, 20.01.2013, 19:56 | Ziņa # 5898
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (parcopi)
A Tu saskati kādu līdzību ar sevi?

nē, bet es pa gabalu manīju, kā patiesībā gāja bojā Vītauta truba :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

martiDatums: Svētdiena, 20.01.2013, 21:58 | Ziņa # 5899
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja gadījumā kādam ir viepļa epasta adrese, tad atsūtiet man PM.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BebrsDatums: Svētdiena, 20.01.2013, 22:05 | Ziņa # 5900
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
vieplis@vieplis@VP :D Citu nezinu. Lāb jāiet kād' film ielūrēt

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 21.01.2013, 10:18 | Ziņa # 5901
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Aizsūtīju e-pastu ar kādu viņš te ir reģistrējies :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 21.01.2013, 11:08 | Ziņa # 5902
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man ir viņa tel nr. ja kas :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Pirmdiena, 21.01.2013, 13:45 | Ziņa # 5903
Estēts
ar viepli sazinājos un visu noskaidroju ja
paldies

spulgitsDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 11:24 | Ziņa # 5904
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šitā vajag čert
Pielikumi: 2778244.jpg (11.8 Kb)

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 17:32 | Ziņa # 5905
Grupa: Dzēstās
Biju izdomājis, ka sēdēšu uz pareizo pārtiku - dārzeņi, 0.5% biezpiens utt.., bet kad atkal un atkal ieraugu Dadzīša plova bildi, tad visi labie nodomi jūk un brūk! :D

martiDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 21:27 | Ziņa # 5906
Estēts

BorodaDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 22:09 | Ziņa # 5907
Quote (marti)
jeb vēl vienu pasažieri

Piesakos! :D

martiDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 22:28 | Ziņa # 5908
Estēts
a vispār nāk virsū pilnmēness :D
šodien pie stūres sēžot bez nerviem varēja palikt.
viss sākās no rīta pie bērnudārza, kur man viens piebrauca blakus, attaisīja logu un sāka mācīt kā jādzīvo un vēl satiksmes noteikumus. mums pie bērnu dārza ir zīme stāvēt aizliegts, bet šis kaut kā bija iedomājies, ka apstāties aizliegts. biju ar mieru viņu pavadīt līdz zīmei brutālā veidā, bet diemžēl dialogs pārtrūka un puisis aizgāzēja tālēs zilajās :D
un tad vakarā vēl kāda dāma ar parketnieku vilkās pa priekšu, vilkās un tad sāka taisīt pigorus, kā rezultātā devās goda aplī :D braucot uz jaunciemu, pārbraucot pāri mīlgrāvja tiltam ir pagrieziens uz vecmīlgrāvi un uzreiz aiz pagrieziena sākas divas joslas. viena, kas aiziet goda aplī, jeb atpakaļ uz centru un otra uz jaunciemu, jeb carbikavas pagriezienu.
diemžēl daudzi tur brauc "pa taisno" neievērojot joslas. dāma velkoties zem atļautā ātruma bija nokaitinājusi ne mani vien. kā es aizbraucu pa labo joslu uz jciemu jau līkumā, tā aiz manis vēl daži neapmierinātie, kā rezultātā kundzei nesanāca atgriezties iecerētajā virziena joslā un pienācās "goda aplis" svilpo

parcopiDatums: Trešdiena, 23.01.2013, 17:54 | Ziņa # 5909
Multimakšķernieks
Šodien pa dienu bija baigi skaisti. Žēl, ka fočuks nebija līdz. Tie baltie koki vnk super! ja

BorodaDatums: Trešdiena, 23.01.2013, 20:48 | Ziņa # 5910
Bija skaisti tiešām. Sanāca būt nelielā ekskursijā Raganā, forši.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv