[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martins_Datums: Pirmdiena, 27.08.2012, 08:37 | Ziņa # 4336
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (parcopi)
Kaņieris sūkā, no pārējiem komntāriem līdz rītdienai atturēšos

Spriežot pēc otčota kaņieris bija tas, kam sūkāja :D :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

Ziņojumu laboja martins_ - Pirmdiena, 27.08.2012, 08:38

eduksDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 09:01 | Ziņa # 4337
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Izejot no jūsu aprakstiem, Kaņieris (tāpat kā Engure) ir no tiem ūdeņiem, kas man varētu patikt :) . Lai gan esmu audzis Rāznas krastā, bet daudz ērtāk jūtos seklos ūdeņos (mazi ezeri, ūdenskrātuves, uzpludinājumi, lielu ezeru seklie līči) - ar tiem man ir visvairāk bijusi darīšana un labāk spēju tos "lasīt"... Īpaši palasot aprakstos par to, kā asari tur Engurē trakoja... Es arī būtu pārkāpis noteikumus un ātri steigtu dabūt rokā kādu dzīvo vai spāru kāpuru, uz asaru "zagoniem" nekad neesmu spējis mierīgi noskatīties :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

martiDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 09:06 | Ziņa # 4338
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu tur bija riktīgs asaru eldorado :) sevišķi, kad jau stāvējām krastā pirms prombraukšanas, tad pie pašas bāzes visapkārt gāja vaļā asaru medības. un tur nevajag neko lasīt dzīvu - mazo gummi ar 3gr svinu barā tik iekšā un cope garantēta. krists gan apgalvoja, ka kaut kur tālāk kādā līcī esot vēl labāk...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

eduksDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 09:15 | Ziņa # 4339
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (marti)
nu tur bija riktīgs asaru eldorado :) sevišķi, kad jau stāvējām krastā pirms prombraukšanas, tad pie pašas bāzes visapkārt gāja vaļā asaru medības. un tur nevajag neko lasīt dzīvu - mazo gummi ar 3gr svinu barā tik iekšā un cope garantēta. krists gan apgalvoja, ka kaut kur tālāk kādā līcī esot vēl labāk...

Jā, es jau lēnām sāku iztēloties sevi tur ... :D
Kā tur ir ar copi no pirmā ledus, vajadzētu būt baigajam slaktiņam uz bļitkām!?...

martiDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 09:19 | Ziņa # 4340
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es tur biju pirmo reizi mūžā. par ziemu neko nezinu. boroda teica, ka vīri ziemā braucot un velkot labi.
neticēju (kristaKG stāstiem), ka tādā ezerelī bez pieejas no jūras var būt tādi smuki asari.
un krāsa ar tur interesanta zivīm - tāda koši sūnu zaļa. līdakas un asari gaiši zaļi.
līdakām nav melnas muguras, bet zaļas. asari ar tādi vairāk zaļi nekā melni.

martiDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 09:20 | Ziņa # 4341
Estēts
un presings no makšķerniekiem ar tur sanāk liels, taču zivis joprojām ir.
lūk ko nozīmē, ka kārtīgs ezera saimnieks (valsts meži).
tīklus neliek, zivis ielaiž ja

eduksDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 09:30 | Ziņa # 4342
Quote (marti)
boroda teica, ka vīri ziemā braucot un velkot labi.

Šķiet man ir ideja, kur Jūs nākamās (kārtējās) parcopi.lv bļitkošanas (nejaukt ar "tirināšanas") sacensības varētu taisīt :) ... Tik man ir aizdomas, ka vienu no "orgkomitejas locekļiem" būtu pagrūti pierunāt ;) :D ...

martins_Datums: Pirmdiena, 27.08.2012, 09:33 | Ziņa # 4343
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (eduks)
Tik man ir aizdomas, ka vienu no "orgkomitejas locekļiem" būtu pagrūti pierunāt

....kad Jānītim apnika dabūt ar grābekļa kātu pa pieri, viņš to nozāģēja uz pusi īsāku... :D

kristsKGDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 10:01 | Ziņa # 4344
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
marti, eduks, man protams žēl, ka Kaņieris to dien nebija īpaši dāsns, bet vienalga tas man mīļākais seklo ūdeņu ezers tuvākajā apkārtnē... patīk labāk nekā Engure vai Babīte. zivis ir, bet ņemot vērā, ka tur nav dienas, kad ezerā nebūtu vismaz 10 laivas (darba dienās), brīvdienās no 15 uz augšu, tad ir pietiekoši uzmanīgas un atskatījušās uz ļoti daudz un dažādiem mānekļiem.

šobrīd tur var trenētiues microdžigošanā - 2-3g džigiņi un uz priekšu! Marti skoloja asarēnu ne tajās pareizākajās vietās, bet domāju, ka salasīt uz micro gumi, viņus var visur, kur...

nākamās sacensības jāuztaisa džigošanā :)) piemēram Ķīsī uz jūrniekiem :)

eduksDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 10:24 | Ziņa # 4345
Quote (kristsKG)
Kaņieris to dien nebija īpaši dāsns, bet vienalga tas man mīļākais seklo ūdeņu ezers tuvākajā apkārtnē...

Nu apskatījos intereses pēc ezeri.lv dziļumu karti un ezera bildes - jā, tas ir "mans tips" :) ...

urmaasDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 11:03 | Ziņa # 4346
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (martins_)
....kad Jānītim apnika dabūt ar grābekļa kātu pa pieri, viņš to nozāģēja uz pusi īsāku... :D

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

MārisDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 11:15 | Ziņa # 4347
Komentāri: 313
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Es Kaņierī esmu bijis divas reizes, abas bija ziemā. Pirmajā reizē pēc ilgas meklēšanas dabūju dažus tiešām smukus asarus.

Otrajā reizē mums līdzi brauca džeks, kurš dzīvoja kopā ar ļoti negantu sievieti. Lai tā bāba neuzzinātu, ka viņš ir bastojis darbu un tai vietā braucis makšķerēt, viņš neņēma līdzi ne savu inventāru, ne pienācīgu apģērbu. Mēs viņam aizlienējām copes rīkus, bet beigās viņš bija dikti pārsalis, jo copēja uzvalka biksēs un ielas kurpēs, bet todien temperatūra bija ap -10 :D

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

kristsKGDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 11:24 | Ziņa # 4348
Māris, es no tādas bābas būtu prom jau pirmajā aizlieguma dienā!!!!!!!!!

kristsKGDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 11:25 | Ziņa # 4349
man viss ir vienkārši - mūža mīlestība - cope, pārējās tikai Nr.2 :D

martins_Datums: Pirmdiena, 27.08.2012, 11:30 | Ziņa # 4350
Quote (Māris)
kurš dzīvoja kopā ar ļoti negantu sievieti

šādās reizēs šad tad gribas pajautāt - a kāpēc? :D

Ziņojumu laboja martins_ - Pirmdiena, 27.08.2012, 11:32

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv