[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
eduksDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 11:52 | Ziņa # 3796
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Bļin, kā lai dabonu manus pārlūkus redzēt tās picasa bildes :( !? Tas moš tāpēc, ka man windows xp uz māju kompja?

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

RaichaDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 12:41 | Ziņa # 3797
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
eduks,
windowsnav vainigs man a xp un nekadas problemas vienigi mozh caur kadu parluk programmu sedi

BorodaDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 15:51 | Ziņa # 3798
Grupa: Dzēstās
Eh, karstums beidz nost....jāaizvelkās līdz slepenajai lielajai upei, mošk kād vārīt ziv varēs noķert.. :D

BebrsDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 16:01 | Ziņa # 3799
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (eduks)
Bļin, kā lai dabonu manus pārlūkus redzēt tās picasa bildes :( !? Tas moš tāpēc, ka man windows xp uz māju kompja?

pie tā komenta par cūkām ir jūtūbe video ne bilde

Nav bildes- nav zives :D

dadziicDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 19:00 | Ziņa # 3800
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (eduks)
kā lai dabonu manus pārlūkus redzēt tās picasa bildes

Iesākumā iztīri kompi no cepumiem! Bieži atrisina kaudzi problēmu.

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 19:29 | Ziņa # 3801
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
kāzas cauri. gāja labi. Īsumā:
nakts braucienā ar ūdens riteni un piedrošinot pēc līgavas peldošo līgavaini iznāca negaidīti strauja pelde.
nepaspēju brilles noņemt :D atlikušā daļa pagāja vieglā migliņā.
tad ap pieciem pārnesām divatā laivu pāri pussalai no vienas piestātnes uz otru, lai nav jāairē apkārt.
labi, ka bija divas laivas, jo vienu nesot procesā izdomājām vieniem gulētājiem uz mašīnas jumta uzlikt :)
citiem gulētājiem bija jāmeklē apavi. pārsvarā uz jumtiem un kokos viņi karājās :)
tad braucot ar laivu divatā ar vienu meiteni gribējām ūdas salikt. meitene tautas tērpā :)
liku tārpus uz āķa un meitene makšķerēja mazās zivtiņas, jo es pludiņu neredzēju :D
salikām 4 ūdas. meitene ar ihtiologa izglītību un strādā valsts zivju resursu aģentūrā (pēta).
kā nu gadījās, kā ne es piecēlos, man sareiba galva nekoordinēti sasvērāmies un nolikām laivu uz vāka prieks
baigi labais skats, kad meitene stāv ūdenī līdz krūtīm ūdenī slapjā krekliņā un apkārt tautas tērpa brunči ;)
labi, ka seklumā tas viss sanāca. visi loroņi pa un zem ūdens :)
kaut ko atradu, kaut ko ne, jo ūdens purva brūnais un kūdra līdz celim.
tā arī gulēt neiegāju līdz nākamās dienas vakaram 23:00 pēc nomazgāšanās pirtī un pāris aliem :)
un e ne gultā.
ak jā, un pa dienu spēlējot futeni sanāca man ar vienu puisi negadījums. sasitāmies ar apakšstilbiem.
es pat cīņas karstumā neko nejutu, taču džekam neveiksmīgā vietā trauma un iznāca brauciens uz uzņemšanu.
baigais asinsizplūdums. pie sistēmas + pretsāpju potes. sāpes bija šim tādas, ka pa sienām varēja staigāt :(
iznēsaju, pa slimnīcas gaiteņiem, rentgenā viss bij štokos.
bet tā visā visumā tiešām gāja labi.
tikšu pie jaunām brillēm. nirām šorīt meklējām, bet tur bez ūdens brillēm bīstami, jo nogrimuši koki ar visiem zariem un var uz kāda zara izdurt acis :(

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

jutrixDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 19:37 | Ziņa # 3802
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu i piedzīvojums svilpo :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 21:52 | Ziņa # 3803
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu Marti, tad jau kāzas bija izdevušās! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BebrsDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 23:11 | Ziņa # 3804
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Būs ko atcerēties ja

Nav bildes- nav zives :D

spulgitsDatums: Svētdiena, 08.07.2012, 23:14 | Ziņa # 3805
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
marti ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Pirmdiena, 09.07.2012, 00:26 | Ziņa # 3806
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
meitene tautas tērpā

Zivnieks?.......

bet vispābā teicams pasākums tev bijis! ja

parcopiDatums: Pirmdiena, 09.07.2012, 07:50 | Ziņa # 3807
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Jau no paša rīta negribās strādāt :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

elvijsDatums: Pirmdiena, 09.07.2012, 07:59 | Ziņa # 3808
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 11
Reputācija: 0
kads var pateikt kur varu sadabūt sienazus ātri ? :)

parcopiDatums: Pirmdiena, 09.07.2012, 08:09 | Ziņa # 3809
Multimakšķernieks
Pļavā. Nekāda citādu veidu nezinu kā tos saķert. Staigā pa pļavu un ķer tos. Cik tas ir ātri, tas ir cits jautājums. Var ķert ar rokām, var ar tauriņu ķeramo. Uzglabāt var burkā ar vāciņu, bet vāciņā jābūt caurumiņiem gaisa piekļuvei. Tas arī viss.

elvijsDatums: Pirmdiena, 09.07.2012, 08:24 | Ziņa # 3810
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 11
Reputācija: 0
ok paldies ;) laikam bus jasuta maza masa ar bralenu kert vinus ;D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv