kāzas cauri. gāja labi. Īsumā: nakts braucienā ar ūdens riteni un piedrošinot pēc līgavas peldošo līgavaini iznāca negaidīti strauja pelde. nepaspēju brilles noņemt atlikušā daļa pagāja vieglā migliņā. tad ap pieciem pārnesām divatā laivu pāri pussalai no vienas piestātnes uz otru, lai nav jāairē apkārt. labi, ka bija divas laivas, jo vienu nesot procesā izdomājām vieniem gulētājiem uz mašīnas jumta uzlikt citiem gulētājiem bija jāmeklē apavi. pārsvarā uz jumtiem un kokos viņi karājās tad braucot ar laivu divatā ar vienu meiteni gribējām ūdas salikt. meitene tautas tērpā liku tārpus uz āķa un meitene makšķerēja mazās zivtiņas, jo es pludiņu neredzēju salikām 4 ūdas. meitene ar ihtiologa izglītību un strādā valsts zivju resursu aģentūrā (pēta). kā nu gadījās, kā ne es piecēlos, man sareiba galva nekoordinēti sasvērāmies un nolikām laivu uz vāka baigi labais skats, kad meitene stāv ūdenī līdz krūtīm ūdenī slapjā krekliņā un apkārt tautas tērpa brunči labi, ka seklumā tas viss sanāca. visi loroņi pa un zem ūdens kaut ko atradu, kaut ko ne, jo ūdens purva brūnais un kūdra līdz celim. tā arī gulēt neiegāju līdz nākamās dienas vakaram 23:00 pēc nomazgāšanās pirtī un pāris aliem un e ne gultā. ak jā, un pa dienu spēlējot futeni sanāca man ar vienu puisi negadījums. sasitāmies ar apakšstilbiem. es pat cīņas karstumā neko nejutu, taču džekam neveiksmīgā vietā trauma un iznāca brauciens uz uzņemšanu. baigais asinsizplūdums. pie sistēmas + pretsāpju potes. sāpes bija šim tādas, ka pa sienām varēja staigāt iznēsaju, pa slimnīcas gaiteņiem, rentgenā viss bij štokos. bet tā visā visumā tiešām gāja labi. tikšu pie jaunām brillēm. nirām šorīt meklējām, bet tur bez ūdens brillēm bīstami, jo nogrimuši koki ar visiem zariem un var uz kāda zara izdurt acis
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pļavā. Nekāda citādu veidu nezinu kā tos saķert. Staigā pa pļavu un ķer tos. Cik tas ir ātri, tas ir cits jautājums. Var ķert ar rokām, var ar tauriņu ķeramo. Uzglabāt var burkā ar vāciņu, bet vāciņā jābūt caurumiņiem gaisa piekļuvei. Tas arī viss.