Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Dēļ pēdējās copes ar parcopi, esmu galīgi slims. Kakls sāp un t*C zem 38 tikai ar kaut kādu pulveru rīšanu.
Cerams līdz svētkiem tikšu ārā no gultas. Par cik dakteriene izrakstīja antibiotikas - svētki bez alus! Nepakautrējos un izprašņājos smalkāk - šnabi varot gan, bet ar mēru!
Kopš tās piektdienas nav copē būts, sajūta briesmīga... Sāku svīst un vibrēt. Bet kad tikšu uz kājām... Nu cander, turies!
Tikko samaksāju rēķinus un kontā atkal kāds svilpo
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Dēļ pēdējās copes ar parcopi, esmu galīgi slims. Kakls sāp un t*C zem 38 tikai ar kaut kādu pulveru rīšanu.
Cerams līdz svētkiem tikšu ārā no gultas. Par cik dakteriene izrakstīja antibiotikas - svētki bez alus! dusma Nepakautrējos un izprašņājos smalkāk - šnabi varot gan, bet ar mēru!
Kopš tās piektdienas nav copē būts, sajūta briesmīga... Sāku svīst un vibrēt. Bet kad tikšu uz kājām... Nu cander, turies!
Vot jūtu, ka jums ar Aigaru tajā liktenīgajā copē vajadzēja "ar mēru" - nebūtu tagad problēmu ! Joks, protams, veseļojies. Līgo bez alus tas jau ir nūpītni...
izskatās, ka Parcopi gan nav ne vainas................laikam rūdījums
Man riepa silda, kā ronim
Quote (Raicha)
Ja nesamekle dod ziņu varbūt kaut ko i sadomajam
Ar senci rīt sarunāju. Anatolijs ar grib kādu žuvi noķert
J0nis, Kas laimigie es kompanjonu nevaru dabūt uz vakara stundām paris galvaspilsetā naksies vien gaidīt Jāņu vakaru un tad svinēšanas vieta promet laimi