[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
jutrixDatums: Trešdiena, 30.05.2012, 22:49 | Ziņa # 3436
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Raicha)
ne šoreiz toč svetdien agri no rīta metīšū a to visi šitas nedēļas nogales plani citi jau izjaukti

nu nez, nez... svilpo
kad svētdien no rīta ieraudzīsi kāds laiks ārā, diezvai kāju ārā spert gribēsies :D

The most dangerous animal in Japan is ninja

RaichaDatums: Trešdiena, 30.05.2012, 22:54 | Ziņa # 3437
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
jutrix,
man jau bij padoma no piekdienas uz sesdienu to nakti pavadīt vipedī un ta sesdien agri no rīta uz salidojumu dusma

jutrixDatums: Trešdiena, 30.05.2012, 22:54 | Ziņa # 3438
Jokplēsis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Raicha)
man jau bij padoma no piekdienas uz sesdienu to nakti pavadīt vipedī un ta sesdien agri no rīta uz salidojumu

nu tak davai :) alus

RaichaDatums: Trešdiena, 30.05.2012, 22:55 | Ziņa # 3439
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (jutrix)
kad svētdien no rīta ieraudzīsi kāds laiks ārā, diezvai kāju ārā spert gribēsies

es jau sesdien vakara aiziesu pec viena mazina 0,7 :D lai no rita nav jastreso svilpo

BebrsDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 08:16 | Ziņa # 3440
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
31.maijs ir Pasaules diena bez tabakas!

Pats jau 7-to dienu kā nepīpoju ja

Nav bildes- nav zives :D

MārisDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 08:43 | Ziņa # 3441
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Bebr, turies! ja Man atmešana atrodas tikai projekta stadijā.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 08:45 | Ziņa # 3442
Grupa: Dzēstās
Quote (Bebrs)
Pats jau 7-to dienu kā nepīpoju

Kā tas ir iespējams?? ja Man laikam nespīd.. :(

parcopiDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 09:57 | Ziņa # 3443
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Grūtākais ir noturēties, kad pirmo reiz lieto cepumus pēc atmešanas. Bet kad tam tiek pāri, tad vairs nav tik grūti. Vispār tā doma par cigaretēm grozās galvā gandrīz divus mēnešus un tad pamazām izkūp. Fiziski nekādu "lomku" nav, viss ir galvā un ieraduma spēkā. Pats jau piecus gadus laikam, kā nepīpoju, kaut pirms tam nopīpēju desmit. Reizēm kompānijā gan ir gadījies uzvilkt kādu dūmu pēc atmešanas, bet tas ir kā izņēmums, pēc kura man nerodās vēlme sākt atkal pīpēt. Pirmos divus gadus pēc atmešanas es neriskēju uzvilkt arī vienu dūmu, jo visticamāk tas novestu pie pīpēšanas atsākšanas :) /personīgā pieredze/

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

RaichaDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 11:53 | Ziņa # 3444
bus jaiet vel kads rotins iegadaties lai kolekcija palielinās svilpo

uldeensDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 12:00 | Ziņa # 3445
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Grūtākais ir noturēties, kad pirmo reiz lieto cepumus pēc atmešanas. Bet kad tam tiek pāri, tad vairs nav tik grūti. Vispār tā doma par cigaretēm grozās galvā gandrīz divus mēnešus un tad pamazām izkūp. Fiziski nekādu "lomku" nav, viss ir galvā un ieraduma spēkā. Pats jau piecus gadus laikam, kā nepīpoju, kaut pirms tam nopīpēju desmit. Reizēm kompānijā gan ir gadījies uzvilkt kādu dūmu pēc atmešanas, bet tas ir kā izņēmums, pēc kura man nerodās vēlme sākt atkal pīpēt. Pirmos divus gadus pēc atmešanas es neriskēju uzvilkt arī vienu dūmu, jo visticamāk tas novestu pie pīpēšanas atsākšanas :) /personīgā pieredze/

ja Es ar jau gadus septiņus kā nepīpoju-baigi foršā štelle,jo sevišķi paskatoties uz cenām labāk jau bairīti ielaist alus

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 20:21 | Ziņa # 3446
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
31.maijs ir Pasaules diena bez tabakas!

Pasaule būs iztikusi bez manis svilpo

esmu tur,kur neķeras:).

RaichaDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 23:02 | Ziņa # 3447
es gan ar tabaku šodien svilpo

jutrixDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 23:05 | Ziņa # 3448
Jokplēsis
Quote (Raicha)
es gan ar tabaku šodien svilpo

es speciāli tik mazo paciņu nopirku :D

MārisDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 23:27 | Ziņa # 3449
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Pīpētaji- iesaku sākt pašiem tīt cigaretes. Patīkamāks dūms un patīkamāk naudasmakam. Es tagad 18 Ls vietā nedēļa nokūpinu vairs tikai 7.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

jutrixDatums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 23:30 | Ziņa # 3450
Jokplēsis
Quote (Māris)
Pīpētaji- iesaku sākt pašiem tīt cigaretes.

bij jau mēģināts, lētāk biku sanāk, bet ja nav laika tad nekam tā tīšana neder ne

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv