Brīvdienās NG bij atbraucis uz Ventu pacopēt, labi sabarojis, labi savilcis. Nākošā dienā veči kas viņa vietā copēja vilka ārā brekšus kas bija aplipuši ar mušu kāpuriem. Kas to zin cik kg šis sagāza upē.
Kurš te nesaprata ko ar vimbu darīt? Viņu, tāpat kā taimu vajagar ar cukuru un sāli( 50:50 ) paberzēt, tad 1 dienu lai pastāv istabas temperatūrā, vēl divas ledusskapī un tad, plānās (PLĀNĀS) šķēlītēs griezt un likt uz sīpolmaizes...
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
tad 1 dienu lai pastāv istabas temperatūrā, vēl divas ledusskapī
nu šitik ilgi noturētu, sasālītu/sacukurotu, varētu ari kedu apēst manā skatījumā ar vienu nakti ledusskapī, zem sloga pilnīgi pietiek, zivij tak pēc svaiguma un zivtiņas ar jāgaršo
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
nu šitik ilgi noturētu, sasālītu/sacukurotu, varētu ari kedu apēst
Gribētu to redzēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
sestdien sola labāko laiku šogad man Jums ir izcils piedāvājums - kultūras programma Limbažos, kultūras namā plkst. 18:00 koncerts, būs tautiskās dejas, lēkāšu arī es nevajag tādu, tik copei nepateicīgu, dienu izķēzīt pie ūdeņiem... p.s. netiks man, varbūt netiks kādam no Jumsim ar
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!