Pērn ieberzos ar zelta vidusceļu.Maita neizbalēja un vijumu skaits ar tāds pamazs bija trāpijies.No sākuma likās normāla,bet pēc tam sākās bārdu epopeja.Ko tik nedariju,pārtinu,iztinu,izķidāju uztinējrullīti pārmazgāju un pāreļļoju. .Divos pirkstos pieturēju,ar otriem diviem nobraucu pa auklu,tāds virpuls aizgāja,ka žoklis pret zemi atsitās.Sezonu novilku,pēc pēdējām divām copēm daugavā viens tālmetiens bez rezerves palika .Aizpagāšgad biju nopircis "no name" auklu no kilometrīgā ruļļa Muļķīgi sačakarēju un šaize,ka pat pārdevējs neatceras kas tā bija par auklu tagat būšu atkal meklējumos.Nav kāds saskāries ar fluoriscējošo Stream.Manam sliecas domāt,ka varētu noderēt tumšajos rudens rītos un vakaros.....varbūt
Paganel, man uz lašiem phantom red PP trešo sezonu iet. Šodien Ventā zacepu atspēries izvilku, trijniekam divi žuburi iztaisnoti. Vijumu skaits 4, astoņas dzīslas ir tikai jaunajam Slick. Tiesa, pirku no USA pārdevēja. Bebri, Ventā ūdens 50 cm augšā un duļķīc.
Nu ja,iekš USA.Man jāmeklē tepat ,ne resnāka par 0,13mm balta vai dzeltena.Pērn pa bodēm nevarēju atrast dzeltenu,pareizāk sakot negribēju pirkt par cenu virs 20ls,jo dolomīts un mīdijas griež visu.
Marti, domāju gan, ka sausajā. Šitādu outdoor life virtuvi uzbūvēt. Vienbrīd padomāju, ka ģimene tevi no mājasgrāmatas izrakstījusi. Paganel, tu spinim vai gruntenei?
Paganel, ja spole neklāj krusteniski, aukla griežas iekšā tinumos un iemetiena brīdī var uzraut bārdu (nejaukt ar Bārdu!). Man foreļu spolei (Stradic) ir 10lb pītā un bārda (nejaukt ar Bārdu!) ne reizi nau gadījusies..