[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 13:27 | Ziņa # 2641
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
traki vai, jūnijā salidojumu taisīt??? :D tad tak zandarti sāksies, nebūs laika nevieni ballītei

Liecies mierā. Zandarti nekur neaizbēgs līdz augusta beigām un jūnija sākumā nemaz tik labi vēl tie neķerās, toties jūnija sākums jau ir iegājies kā tradīcija salidojumam ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristsKGDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 14:55 | Ziņa # 2642
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Maijā vajag spiningošanas sacensības ieplānot!! Piemēram Kaņierī :)

BorodaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 15:17 | Ziņa # 2643
Grupa: Dzēstās
Quote (kristsKG)
Maijā vajag spiningošanas sacensības ieplānot!! Piemēram Kaņierī

Tur dafiga jāmaksā. Un noteikti maijs ir aizsists no biezajām augšām.

parcopiDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 15:27 | Ziņa # 2644
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (kristsKG)
Maijā vajag spiningošanas sacensības ieplānot!! Piemēram Kaņierī

Quote (Boroda)
Tur dafiga jāmaksā. Un noteikti maijs ir aizsists no biezajām augšām.

Es kad ziemā interesējos par sacensību organizēšanu, lai viss būtu pilnīgi oficiāli......es to negribu! Baigā birokrātijas padarīšana + izmaksas. Ja tas notiek Rīgas robežās. Par citām vietām nezinu. Tāpēc ziemā bļitkošanas sacensības oficiāli nepieteicu!
Ja visu kārto oficiāli, tad lai to dara kāds cits. Es apņemos palīdzēt, bet papīrus kārtot un apdrošināt to visu pasākumu negribu un nav tādas finansiālās iespējas. Otrs variants iet to pašu ceļu, ko ziemā un sarīkot sacensības tādā kā savu draugu lokā, bez oficiālas pieteikšanas, bet tad arī jārēķinās, ka dalībnieku skaits nebūs liels :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 15:36 | Ziņa # 2645
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Labāk pludiņmakšķerēšanā :D
Joks. Maijā pat es spiningu paņemtu rokās, ja kas organizētos un nebūtu dikti tālu :)

Za ribalku!

martiDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 15:54 | Ziņa # 2646
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nekad neesmu kaņierī bijis. bet labprāt kādreiz tur būtu. noteikti, ka šovasar pamēģināšu.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ljubitexDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 17:58 | Ziņa # 2647
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
eh..es jau gaidu maija mēnesi,lai uz savu iemīļoto līdaku vietu aizlaist...pirmajās maija brīvdienās(ja nekas neatgadīsies) noteikti braukšu...

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

BorodaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 18:10 | Ziņa # 2648
Grupa: Dzēstās
Navajag oficiālās. Tur pieteiksies pavisam negaidīts makšķernieks ar kļičku " VID". Nu un vēl būs daudz tādu, kuri gribēs " NA ŠARU" piedalīties. Līdz ar to izmaksas pieaugs vairāk nekā bencīnam vai Lieldienu olām.

RaichaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 18:20 | Ziņa # 2649
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Navajag oficiālās. Tur pieteiksies pavisam negaidīts makšķernieks ar kļičku " VID". Nu un vēl būs daudz tādu, kuri gribēs " NA ŠARU" piedalīties. Līdz ar to izmaksas pieaugs vairāk nekā bencīnam vai Lieldienu olām.

:D :D :D :D :D

parcopiDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:22 | Ziņa # 2650
Multimakšķernieks
Labrīt! hello

jutrixDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:30 | Ziņa # 2651
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Labrīt! :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:44 | Ziņa # 2652
Multimakšķernieks
Nu ko, vienā darbā nosēdēts, jātaisās uz otru :)

jutrixDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:50 | Ziņa # 2653
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (parcopi)
Nu ko, vienā darbā nosēdēts

Darbā ir nevis jāsēž, bet cītīgi jāstrādā!!! :D

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:53 | Ziņa # 2654
Multimakšķernieks
Man sēdošs darbs, tāpat kā 100 tautas kalpiem :D
Tagad gan jādodās uz otru un tur jau būs jāpakustās :D

RaichaDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 08:32 | Ziņa # 2655
Reputācija: 4
Labs rīts hello

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv