traki vai, jūnijā salidojumu taisīt??? tad tak zandarti sāksies, nebūs laika nevieni ballītei
Liecies mierā. Zandarti nekur neaizbēgs līdz augusta beigām un jūnija sākumā nemaz tik labi vēl tie neķerās, toties jūnija sākums jau ir iegājies kā tradīcija salidojumam
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Maijā vajag spiningošanas sacensības ieplānot!! Piemēram Kaņierī
Quote (Boroda)
Tur dafiga jāmaksā. Un noteikti maijs ir aizsists no biezajām augšām.
Es kad ziemā interesējos par sacensību organizēšanu, lai viss būtu pilnīgi oficiāli......es to negribu! Baigā birokrātijas padarīšana + izmaksas. Ja tas notiek Rīgas robežās. Par citām vietām nezinu. Tāpēc ziemā bļitkošanas sacensības oficiāli nepieteicu! Ja visu kārto oficiāli, tad lai to dara kāds cits. Es apņemos palīdzēt, bet papīrus kārtot un apdrošināt to visu pasākumu negribu un nav tādas finansiālās iespējas. Otrs variants iet to pašu ceļu, ko ziemā un sarīkot sacensības tādā kā savu draugu lokā, bez oficiālas pieteikšanas, bet tad arī jārēķinās, ka dalībnieku skaits nebūs liels
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Navajag oficiālās. Tur pieteiksies pavisam negaidīts makšķernieks ar kļičku " VID". Nu un vēl būs daudz tādu, kuri gribēs " NA ŠARU" piedalīties. Līdz ar to izmaksas pieaugs vairāk nekā bencīnam vai Lieldienu olām.
Navajag oficiālās. Tur pieteiksies pavisam negaidīts makšķernieks ar kļičku " VID". Nu un vēl būs daudz tādu, kuri gribēs " NA ŠARU" piedalīties. Līdz ar to izmaksas pieaugs vairāk nekā bencīnam vai Lieldienu olām.
Man sēdošs darbs, tāpat kā 100 tautas kalpiem Tagad gan jādodās uz otru un tur jau būs jāpakustās