straumei ir nozīme....tāpēc labāk apbruņoties ar dažāda izmēra sviniem, un pēc vajadzības izmantot nepieciešami smagāko attālumu starp āķiem iesaku taisīt ap 30 cm - 40 cm, bet nu tas tik no manas necilās stinšu pieredzes
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
marti var likt karabīni, bet sliktākajā gadījumā, var tak vienkārši vieglāku svinu nokost nost un galā piesiet ko smagāku..uz āķa pašas stintes miesu, bet kamēr tā nav izvilkta - balto tārpu pušķīti un viss notiekās
mlg2 kušššš!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Domāju pie kāpas varbūt nav obligāti ,pagājušo gadu es tur vālēju ar parasto serkanu plastmasas mormeni, tjipa kādu sien uz vimbām pavasarī. Un viss notikās !!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Stint ja ņem tad ņem uz visko. Ja neņem es sāku ekspermentēt, pirmām kārtām 0.12 aukliņa, mazītiņa bļitkiņa un kāda koša volframmormiška tandēmā. Bieži palīdz. Protams obligāti jāmēģina dažādi dziļumi. Starp citu otrajā bildē redzamā bļitkiņa taisīta no visparastākākās teleskopiskās antenas - forši planē straumē.
man šodien melnā diena. paliku ar autiņu vislielākajā peļķē pie ozo golfa kluba. izsaucu vilcēju, bet secinu, ka cilpiņas ta nav ko ieskrūvēt priekšā āķējām apakšā kur pagadās, jo biju jau cauri slapjš. neviens jau peļķi neapbrauc kamēr es pa bagāžnieku rokos aizvakar remontētajam ģeneratoram skriemelim vītne čupā un aķītis nelādējas. labi, ka nebija nosprucis nost pavisam, tad tik būtu jautri. rīt mans mehāniķis uzņems un pavadīs lidmašīnas rīgas lidostā, bet 5dien ķersies klāt arī kondicioniera gultnim, kas arī taisa greizu noti. tā jau viš i - kad plīst, tad visnepiemērotākajā laikā un vietā. mērfijam taisnība! toties šodien tiku pie glauniem zābakiem. albakorā labas atlaides. un dinamo neticamā veidā tika pie diviem punktiem!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man autiņš jau kopš janvāra sākuma zem loga mētājās Šodien uzstiepu aķi uzlādēt, a top galīgi atstiepies jau bija pa tiem mīnusiem Kaut kad mēģināšu padarīt braucamu to dzelzs kasti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)