jāiebrauc šodien salmo servisā spolītes jāsavāc. biju iedevis uz apkopi jaunajai sezonai. varbūt kāda spicīte jānopērk mikro džiga špinim... vienreiz nolauzu un nopirku jaunu, kas bija no cita modeļa, bet līdzīgu testu iepriekšējai un tā man ienāca tagad prātā doma paņemt ar citu testu. kāts ar spoli nemainās, nomaini tik spicītes :P bet vispār prāts paliek jau tāds pavasarīgs...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Vakar jau sapriecājos par gaidāmo atvaļinājumu, bet šodien... biju izvēles priekšā. Nosliecos par labu darbam. Tā kā man ir divi vaļasprieki - mana profesija un cope, tad pirmais tomēr ņēma virsroku.
Boroda nu cik gatavs esi sestdienai? es laikam pilnībā šodien nopirku arī atļauju pašai copei vakar no urmaasa sapratu, ka būsim diezgan liels pulciņš no MRK
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Jūs tur visi tā prātīgi tajā kaimiņzemē, ja? A es labāk pastrādāšu un aiziešu līdz urnai arī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)