Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Salidojuma plāns: Ir divi ierašanās varianti: 1.) 30.augustā tiekamies ap 19:00 salidojuma vietā, vai arī varam tikties kaut kur pirms salidojuma vietas uz ceļa un kopīgi doties uz salidojuma vietu. 2.) 31.augustā augustā rītā tiekamies salidojuma vietā, ja netiek 30.augusta vakarā.
Pēc ierašanās vietā uzceļam teltis, piepūšam laivas(ja tādas ir līdz un ja tās ir jāpūš), iekārtojam salidojuma vietu, makšķerējam stāstam makšķernieku stāstus u.t.t. Sestdienas rītā copējam pēc saviem ieskatiem, uzrīkojam neformālas copes sacensības Pēc sacensībām labāko apsveikšana, pusdienas, makšķernieku stāsti, brīvais laiks Kuri vēlās, tie makšķerē, kuri vēlās, nedara neko, vai ēd, guļ, vai grauž cepumus, svin Aigarus, degustē uzlējumu u.t.t. Svētdien mostamies kad tīk, makšķerējam cik tīk un kā tīk un svētdienas pēcpusdienā noslēdzam salidojumu! Salidojuma vietā ir labas iespējas makšķerēt no krasta.
Papildus informācija: Dalības maksa nav, līdz jāņem labs garastāvoklis, groziņš, makšķeres, laivas(varbūt), un teltis. Piedalīties drīkst jebkurš, kas to vēlās.
Tiekamis salidojumā!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Trīskājis, katliņš, cirvis, zāģitis, nedaudz malka un mazā kūpinātava man būs līdz, kādus 2-3cilvēkus arī paķeršu Vajadzētu kaut kur sazīmēt nojumi, par cik J0nis netiek
Vai es pareizi izpratu, ka iebraukšana ir pirms Garozas un vieta atrodas iepretim fermai?
Nu ja ,es ar te pētu un sākumā nevaru saprast kāds Kalnciems Tas ir starp Iecavu un Jelgavu .Aigar palabo ,jeb precīzāk raksti salidojums Garozā .Vieta normāla ,tikai ar iebraukšanu šogad tā pašvakāk,bet lēni purkšķinot var līdz galam tikt "Sodien pazvanīšu vietējam takuzinim kas tur notiek!!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Jautājums ar nojumi atrisināts! Tagad risinu galdiņa jautājumu
Ceru, ka izdosies salikt lietas pa vietām un izrauties sestdien uz kādu nbrīdi pie jums Ja tas tā notiks, jums būs man jāpalīdz tikt pie līdakas, ko pārvest mājās - ģimene ir izsalkusi līdaku :)