Tikko dzirdēju par Ratnieka ezeru..kā tur ar vietām?
Nav ne ziņas, ne miņas. Bet ir peldvieta. Vēl ir Rideļu dzirnavezers. Kādreiz tur bija telšu vietas gar ezeru. Nezinu gan, vai drīkst ar savu laivu. Seklā galā ir arī līņi. Līdakas arī ir. Nu un krodziņš blakus.
Pakulis arī ir patālu no Rīgas, un piekrītu Urmaasam, tā vieta jāatkož, un to nevar pa pāris dienām izdarīt. Tāpēc es tur pat neesmu bijis. No tuvumā esošiem objektiem - Vecdaugava, Zivnieka utt.. laivu bāze. Tad Lielupe, Ķīšezers (nez vai tur var kaut kur krastā tusēt). Daugava? Rīgas centrā uz jaunās krastmalas. Mmmm, bet pilsētā par alus pudeles atvēršanu liels sods. Daugava tālāk - nezinu smukas vietas, kuras nav privātīpašums. Tur kur bijām - kur Jonis ar batutu sacentās? Nez... p.s. Man personīgi patīk Lielupe. Kura vieta? Nu tādas pa kluso starp Rīgu un Jelgavu nezinu. Var jau pie Kaigiem ielaist pļaviņā un laicīgi vietu aizsist. Tur no laivas gan var atvilkties, gadās. Bet jārēķinās, ka blakus būs citas kompānijas, tikpat izsalkušas, ja ne vairāk....
stauts: kuru pļavu? sasmakas ezerā tukšā palikt nevar. smalkās zivis tur dafiga. ir arī smuki brekši un līņi ar ir. ir arī zandarti un līdakas, tikai tās grūtāk dabūt.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
stauts: kuru pļavu? sasmakas ezerā tukšā palikt nevar. smalkās zivis tur dafiga. ir arī smuki brekši un līņi ar ir. ir arī zandarti un līdakas, tikai tās grūtāk dabūt.
Pakules ezerā biju pagājušogad, kad biju komandējumā. Tad arī tajā Brocēnu ezerā(nosaukumu neatceros un tagad slinkums meklēt) pacopēju. Patika abi divi ezeri! Bet patālu! Kur tāds Pintu ezers? ::) Kas tur mīt? Vitkopi? Izklausās pēc dīķiem Sasmakas? Nosaukums jau varens, bet ja ir sarunājuma vieta, tad es tikai par! Un ja jau marti saka, ka zivis ir, tad jātic
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
zivis ir, bet BAIGI DAUDZ mazās taču ir arī smuki brekši un pietam ļoti daudz. diemžēl švakāk ar manām mērķa zivīm - asari, līdakas, zandarti. ir arī karpas. tas mans bērnības ezers. visas vasaras pie tā pavadītas. bet tad tur bija arī foreles... tagad tā vairs nav. taču ezeram nav ne vainas. un nav pat vajadzīga laipa, jo ir vietas, kur brīvi no krasta var. atkarīgs kur stautam tā pļava.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Izklausās labs variants, vismaz bez zivju zupas nepaliksim
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)