Pa dienu cope, tad drope, tad no atkal cope, tad drope, tad cope un tad uz mājām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man liekas, ka tas tavs plāns tik precīzi nepiepildīsies
Ja nopietni, tad šoreiz ir doma tieši uz copi spiest daudz vairāk, nekā dropi Bet plāni ne vienmēr izdodās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pamatā jau no laivas arī darbošos, bet ar dzīvajiem arī Tāpēc domāju, ka ja vēl sagribās ar pludu ruduļus paķert, vai vakarā pasēdēt ar grunteni, tad daudz kāti jāņem līdz
Tāpēc domāju, ka ja vēl sagribās ar pludu ruduļus paķert, vai vakarā pasēdēt ar grunteni, tad daudz kāti jāņem līdz
Tā viņš i !!! Es jau ar parasti domāju neņemt visus bet viņi paši kaut kā saliekās mašīnā Un tad vēl tā parastā doma - Ja neņems uz to tad pamēģināšu uz to un tt. Šim nolūkam tikko iegādājos somu,nekā kruta :)no lētā gala !!! Bet savas funkcijas pilda perfekti Vismaz vairs nekas nepiņķējas un pārnēsāt kaudzi ar makšķerēm nav problēmu
Man ar līdzīga kādreiz bija, bet kad saplīsa gan soma, gan rāvējs, tā jaunu neesmu pircis
šitais ne pa tēmu, bet es spiningus un citus trauslus kātus vizinu tikai un vienīgi cietajos tubusos. Kam tubusa nav, to lieku kanalizācijas caurulēs. Spoles vienmēr ņemu nost un atsevišķā somiņā.
Nolēju ķirsīti. Pietiks i šodien ar Imantu ko nedaudz padegustēt, i uz salidojumu vēl paliks