Kāpēc lai neietu? Visas zivis ies ieskaitē, kas atbildīs makšķernieku noteikumiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Varam arī samest simbolisku maksu konkursam. Teiksim 2ls. Un pirmā vieta pēc tam dabū 1/2 no samestā, otrā vieta saņem 2/3 no atlikušās summas un treša vieta saņem 1/3 Tikai jāizdomā konkursa nolikums, ko var pielāgot gan miermīlīgo zivju ķeršanai, gan plēsīgo
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ceru, ka beidzot tikšu uz tik izdaudzināo pasākumu sērijas vienu epizodi Jautājums ir kad un kādā sastāvā. Ja sestdien no rīta uz sacensībām salidotāju "biezo" vārdu krājums būs izsīcis, tad labprāt ierastos ar visiem makšķerniekiem-junioriem. Pretējā gadījumā būs jāpiestrādā par diplomātisko tulku Junioru piedalīšanās ir atkarīga arī no viņu noskaņojuma (pirmā skolas/bērnudārza nedēļas nogale).
Saimnieks solīja vienu "dežūrlaivu" uz dalībniekiem 2 Ls ietvaros - vai pareizi sapratu? Ja tā - labprāt pietektos uz šo laivu sestdienas priekšpudienā un beidzot tur pamēģinātu sagūstīt kādu plēsēju. Ja tā laiva jau aizņemta, vai var dabūt vēl kādu laivu uz sestdienu? Pagaidām piesakos.
Iesācējs - domāju, ka droši vari juniorus ņemt līdz, galvenais lai vakara daļas neoficiālo daļu nedzird, tad iespējams tulku vajadzēs Par to laivu tā saimnieks teica. Vēl jau būs arī daudziem savas laivas un kaut kā jau sadalīsies pa laivām, kas gribēs no laivām
Nu es savu sīko vienmēr līdzi ņemu-viņai arī pirmā nedēļa būs-bērnudārzā un mazie jau tur parasti nesēž un neklausās ko lielie onkuļi runā Viņiem interesantāk apkārt skraidīt..
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
Pretējā gadījumā būs jāpiestrādā par diplomātisko tulku
Bet ir arī savi plusi - nebūs katru nedēļu pa vienam vārdam pēc bērnudārza jāskaidro, apgūs visu uzreiz un varēs dārziņā ne tikai biedrus, bet arī auklītes apmācīt
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!