Par cik bilžu daudz, anonīmo balsošanas iespēju izveidot nevar, nāksies vien balsot atklāti Katrs var balsot par trim bildēm. Balsošana ilgst līdz svētdienas 23:59!
Jābalso par šādām bildēm:
Bebra bilde Nr1 Pirmās zosis Bebra bilde Nr2 Makšķernieks Bebra bilde Nr3 Pēdējais ledus Bebra bilde Nr4 Putns ar dzeltenu knābi Bebra bilde Nr5 Līnis
Parcopi bilde Nr1 Ledus ar ūideni pa virsu Parcopi bilde Nr2 Saplaisājušais ledus
Ljubitex bilde Nr1 Pavasaris parkā Ljubitex bilde Nr2 Pirmā buča Ljubitex bilde Nr3 Ledus pamazām atkāpjas Ljubitex bilde Nr4 Šodienas novērojums Ljubitex bilde Nr5 Vārna vizinās
Bebram un Borodam bija iesniegtas vairāk bildes, nekā drīkstēja(piecas), tāpēc administrācija uz savu galvu dažas no konkursa noņēma. Ārpus konkursa palika:
Boroda bilde Pīles
Bebra bilde Peldošais ledus gabals Bebra bilde Ērce Bebra bilde Bērns pie bērza sulas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bija ļoti grūti izvēlēties un patīk man gandrīz visas bildes! Paldies visiem, kas tās iesūtīja!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bebra balsojuma ceturtā un piektā pozīcija netiek ieskaitīta
Var balsot par trīs bildēm! Un par bildēm, ne lietotājiem. Kaut kā tā. Kaut vai švakai, bet kārtībai jābūt
Nu ta es ar: Bebra glumais bija pārāk smuks (nepārprotiet, rupuči ) lai tam nedotu pirmo vietu Ljubitex pavasaris parkā ar pa smuko. Un kā gan bez Marti komunistiski sārtā saullēkta
Mans ir runājis
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!