Laba ziņa. Jāuzzvana otram tiesnesim, vai nav pārdomājis!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Otrs tiesnesis kaujas gatavībā, teicās vakarā Tev uzzvanīs Urrmas Turp tikšana ar sarunāta! Tātad viss sacenēm gatavs. Balvas ir, tiesneši ir, dalībnieki ir, nav tik operatora un fotogrāfa, bet to paņemsim kaut kā kopā ar tiesnešiem un dalībniekiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Reku tiesnešu brigāde moš Tevi var paķert. Vai martins_. Gan jau salīdīsim, viņš paķers mani un Anatoliju
Tu ar savu Edwarda kungu nemēģini sapazīstināt tiesnešu brigādi. Iepazīstināsi pēc mačiem
Tu ko, traks vai? Man līdzi drīkstēs būt tikai mazais Edwarda kundziņš, dopingam Jo esmu visai nopietni nobriedis startēt mačos, ar vienu urbi, vienu makšķeri un vienu bļitku ar piekarinātu āķīti... tak što ņikarkaķ
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Pareiza nostāja. Bļitkiņu gan kādu rezervei vēl paņem līdz!
Man slinkums iet uz garāžu Lielās bļitkas domāju tur nestrādās, balda un balansieri aizliegti, tāpēc močīšu ar vienu vidēja izmēra, kura parasti visur daudz maz garšo. Lai gan zinot to ezeru, man tur nestrādās pilnīgi nekas, tā kā iziešu uz caurumu daudzumu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!