Tieši viņš ir rezerves variants, ja Rīgas teritorijā atkal būs ledus bīstamības periods
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ir ari tāds pulksteņezers. Tas tulīt aiz Gaujas tilta kreisajā pusē. Būs kur autiņus novietot un tiesāt varēs no mašīnas neizkāpjot! Jo no mašīnas bez binokeļa var saskatīt kā mušas otrā krastā lidinās! A zivis tur, laikam jau neir. Jo ļoti reti redz kādu uz tā ledus uzraušamies.
Var jau būt, ka tur kāda zive ir, bet arī senos laikos tur neviens sevišķi netiecās braukt. Tas ezeriņš nav saistīts ne ar Gauju, ne kādu citu vietu. Vienkārši bedre. Cik nu putniņi ikriņus iemetuši, tik ir. Bet gan jau tur arī sēž tā vienīgā, vislielākā.
es domāju, ka šitas ledus būs labs līdz marta beigām pilnīgi noteikti...nav jau nekāds sasalušais sniegs, bet gan melnais ledus un visi 40cm noteikti. Tik daudz, ka virsū tikt var būt sliktāk, jo līmenis ceļās, bet vismaz saču vietā, tur jau ir saliktas laipas un viss ir kārtībā.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Sazaans - parasti taisījām janvārī, bet šosezon savas korekcijas ieviesa laika apstākļi. Brīvdienas ir tik, cik viņas ir un ar maiņu darbiem tās nemaz tik bieži brīvas neikrīt...a atlikt uz pavasari jau ir riskanti,, jo laiku paredzēt nevar. Kaut kā tā šoreiz. Nekad nevar būt tāds datums, kas der pilnīgi visiem
A par ledu, domāju, ka būs labs, galvenais, lai liegumu neatjauno, tad pārcelsimies citur
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu.. Okey, es jau laikam visus uz savu galu mēģinu aizvilkt. Šogad Nāves salā ir diezgan labi asari, jāatzīst, ka tikko kā mīnusi pazuda tā palika švakāk, bet sacenēm pietiktu. Ledus arī 40+
Kādēļ jātaisa sacensības datumā, kad pēc grafika jau ir trīs sacensības...
Šito es ar nevaru saprast Bet ja padomā tad Stautam mazāka konkurence Tas tā,īsāk sakot žēl ,bet es netieku :( Blin a tā gribējas es jau necerēju uz zivīm ,bet kausu gan būtu nozadzis Tagad metāls ejot labā cenā
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Zīmi palūrēšu šodien. Bet nākamnedēļ ar jāčeko kas un kā. No peļķēm uz ūdens mums gan neizprukt, arī ja nāksies mainīt dislokācijas vietu. Es pats tikko no Baltezera, tur ar viss peļķēs, bet ledus baigi labs, tāds tik ātri nepazudīs