(((((((es jau labprāt, bet man ir dikti smagas aizdomas, ka ap tiem datumiem būšu dzemdību drudža pārņemts :))))))) Zivniek, es visu saprotu, nu bet dzemdības tavā vecumā jau nu man liekas pie laba gala nenovedīis
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nu tā kā tur paliek ar tiem mačiem? Ir interesenti šādai sacīkstei?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mačus varētu rīkot 7.septembrī, kas ir sestdiena. Labāk jau no paša rīta startēt. Pagaidām izskatās, ka 7.septembris varētu būt īstais datums
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vajadzētu paskatīt vai datumi nesakrīt ar klubu kausu,
Kur to var redzēt?
Nu tad taisam tās sacenes 7.septembrī? Dalībnieki būs? Vai arī es uzreiz sevi par uzvarētāju varu iecelt? Klubu kauss skatos, ka iepriekšējos gados ir oktobrī bijis
klubu kauss būs padsmitie septembra datumi, laikam 14, 15. Ja es tikšu, tad tajā 7ajā noteikti braukšu ezerā treniņu nolūkos un sevi ierakstu gummi pulciņā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
es gan vēl nezinu kas un kā, bet ja sanāks gana laika gumiju padauzīt uz ezera un saprast kas ir kas, tad es pat varētu piemesties uz bleķiniekiem un meklēt līdaku točkas...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
hello everybody! Es neesmu drošs par savu dalību, bet ja startētu tad tikai treniņa nolūkos, kā mans komandas brālis Zivinieks. Par materiāla izvēli - vai nu gumija, vai nu plastmasa.