Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sveiks visiem, pastastīšu es ari par Zelta Asari, mēs ar manu pārnieku Juri kurš tika pie divām balvam - Lilelākais asaris un lielāka zivs, copējam sava "slepenā vieta", man no paša sakuma negribeja zivs nakt ara, copes daudz, bet realizet nevareju, bet es biju "makslas eksperimenta", meģināju jaunumus un neparastas metodes, varu teikt ka veiksmigi sanaca, ko liecina foto...
Lielākais asaris un ta pavelnieks Juris
Ļoti sarugtināja ziņa par to ka galvenās balvas ieguvējs šmaucas, kompanija no astoņiem čomakiem sameta visus lomus vienam un sadalija 1000 EUR. Tas protams ir viņu sirdsapziņa caurums, istie copmaņi ta nedar, es redzeju dažus pazīstamus, kuri nekautrējas ar savu lomu un ne šmaucās lai dabūt balvu. Par to viņiem gods