Sestdiena it kā brīva. Varētu paraustīt,ja kāds savā blicē pieņemtu
Laipni lūgts! Kas nebūs sadalījušies komandās, tos uz vietas sadalīsim Pamatā jau cīņa ies par kausu, kas tiks pasniegts individuālajā vērtējumā! Bet rezultāti tiks apkopoti un diplomi pasniegti arī komandu vērtējumā!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pirms tā siltuma uznākšanas asaris Dūnītī diezgan labi ņēma un kāreiz bļitkas! Šodien ar braucu garām - veči sēž, ledus izskatās labs! Ne asakas jums! Man kaimiņš regulāri pa Dūni un Dzirnezeru dzīvojās. Lilaste gan šim kaut kā nepatīk
jūtu, ka iešu uz garāžu un raušu ārā vectēva krājumus - "bļitkas" ap 15 - 20 cm ar diviem ielodētiem "āķīšiem" ta gan es varēšu raustīt uz vella paraušanu, lai tik kāds tur lejā piebāž savu šekumu tuvāk
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ta gan es varēšu raustīt uz vella paraušanu, lai tik kāds tur lejā piebāž savu šekumu tuvāk