skatoties uz prognozēm pašlaik, liekas, ka pasākums pārcelsies. visu laiku ap nulli.
Tā varētu būt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu lab, jau lab. Iespējams pat labāk būs, ja nāksies pārcelt
Tad jau sezonas noslēgums gandrīz jātaisa, nevis jābļitko Tad jau manīs, viss no laika apstākļiem un ledus stipruma atkarīgs
Es labprāt piedalītos 28. janvāra lielajā sacīkstē (protams, ārpus kārtas). Lietoju tikai dabīgo ēsmu, tobiš motiļus. Bet svešā vietā labprāt patirinātu. Tas tā, pieredzes krāšanai. Ja kāds dalībnieks uz to pusi braucot, laiž pa Valdemāra ielu, tad piesakos uz astes.:) Ļedus būs, būs...
man kādas trīs bļitkas un divi balansieri ir, es ar varētu piedalīties tik ja būs ledus un laiks. tieši 28. es varētu piedalīties, bet vai būs ledus... un pēc 28.janv man kādas pāris nedēļas būs "darba režīms"
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!