Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Būtu kamera, būtu uzfilmējis, kas man dzīvoklī notika šodien.... man rokas trīcēja, bet pēc nobrauktiem padsmit km pārdesmit minūtēs viss ūdens tika savākts.... pēcāk arī no mugurā esošā t-krekla varēja izspiest vismaz 100gr.
šitā nopludināšana pretīga lieta man ar nesen gadījās kaimiņu drusku pamērcēt. labi, ka zem manis tikai viens un vēl paveicās ar to, ka tecēja viss uz viņa riģipša griestiem vietā, kur apkārt profili un vidū lampa, bet zem lampas vanna pietecēja pilns kupols un pārējais tecēja vannā. bet nu daļēji pie tās nelaimes pats apakšas kaimiņš bija vainīgs, jo mājai tika savilkti jauni stāvvadi ūdeņiem, bet šis bija pieslēdzies vecajam un neslēdzās pie jaunā. un tādējādi manā stāvā vecā stāvvada gals tika atstāts kādu puz metrnu no zemes ar korķi a korķis metāla trubai bez vītnes... pakustināju un izšāva
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)