Man šogad vairāk caurspīzdīgās, ar visādiem kruzulīšiem iekšā, strādā. Protams standarta plūmīte un atrabotka ari iet. Kā jau Marti saka-viss atkarīgs no spēles. Un protams no vietas.
Šad tad, vienā vai otrā darbā, mani kāds atpazīst un jautā - vai es gadījumā neesot tas no parcopi.lv? Šovakar bija tas pats variants. Vedot cilvēkus no lidostas, viens man uzdeva šo pašu jautājumu. Kad uzzināja, ka esmu tas pats, tad pabrīnījās, ka esmu viņu šoferis. Toties tālāk vienmēr sarunas notiek tikai ap vienu tematu un rit gana raiti. Atsauksmes par savu darbību no atpazinējiem arī parasti ir pozitīvas. Tas priecē, bet visvairāk priecē tas fakts, ka copmaņus var satikt visneiedomajamākajās vietās un situācijās! Mēs esam visur! Un mums vienmēr būs par ko parunāt...neatkarīgi no mūsu sociālā stāvokļa, tautības, politiskajiem uzskatiem, ieņemamajiem amatiem u.t.t. Varu piebilst tikai to, ka cope vieno un - ne asakas visiem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vot atceros vienu reizi, kad kaut kā to pļāvēju pietrūka. Bet pļaušana nevairoja copi. Izrādās, tobrīd, izvēlētā upe bija aizaugusi. Laikam bij jāizpļauj arī kāds upes posms.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sveiki, vai es vienīgais ieejot lapā vairākas sekundes (ap 20) piespiedu kārtā labprātīgi blenžu uz kaut kādiem tankiem pat aizvākt viņus nevar, jāgaida un viss, vai arī kaut kā var tikt no viņiem vaļā?