Bijām ar Jutrix patīrīt garāžas jumtu, lai kūstot netek iekšā. Tur bišk jumts jāpielabo.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A varbūt lētāk nopirkt normālu garāžu ,bez jumta,lai nebūtu jātīra ::)Varērtu no vecās garāžas uzmeistarot jaunu lielu vikingu laivu :)ar Jutrihu purngalā kā iekšējo ūdeņu iekarotāju ,ar saukli šis viss ir mans
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Bijām ar Jutrix patīrīt garāžas jumtu, lai kūstot netek iekšā. Tur bišk jumts jāpielabo. svilpo
Nu re, es pirms dažiem pieciem, sešiem gadiem dzīvodams Spilī, darīju otrādi - metu sniegu uz jumta, jo nebij kur likt - pretī arī garāžas, visiem vajag vārtus atvērt, vajag iebraukt, izbraukt. Nu tur visi tā darīja. Bet jumti bija ok, visi gādāja par jumtu drošību.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vot Tev i vikingu pēcteči..... Garš un briesmīgs gabals par tikumību un likumību Norvēģijā. Manam prātam daudz ko ir grūti sagremot no izlasītā...īstenībā gandrīz visu. Vājprāts! Par Norvēģijas pedofilijas tradīcijām (cietušas latvietes stāsts) Man viens pazīstams elektriķis stāstīja, ka vairākus gadus atpakaļ pārcēlies uz Norvēģiju strādāt ar visu ģimeni. Bet ģimeni un meitu jau pēc pusgada aizsūtījis atpakaļ uz Latviju, jo tas "audzināšanas un domāšanas" veids kāds ir Norvēģijā, galīgi nav bijis pieņemams. Viņi tur ļoti liela daļa ir slimi uz galvu un bērniem jau no mazas mazotnes mēģina iedzīt paurī visādas pretēklības. Tur pat skolu programmās ir iekļautas lietas, kas mums vienkārši nav pieņemamas. Pats arī pēc kontrakta beigām aizlaidies atpakaļ un tagad strādā tepat Latvijā. A reku Holandē laikam, tak dibināta pedofīlu partija, kura cīnās, lai pedofīlisms tiktu atzīts par normālu parādību, tāpat kā homuseksuālisms. Un manuprāt ar tagadējo Eiropas morālo pagrimumu, tas ar laiku varētu pat izdoties. Vēl dažus desmitus gadu atpakaļ arī bija grūti iedomāties, ka homoseksualitāti propogandēs, kā normu. Ja uz pediņiem man lielam pofig(kamēr viņi nav uzbāzīgi), tad šitos, kas aiztiek bērnus, tiešām būtu jāslāna, jāaārstē, vai jāizolē!
Pēdējā laikā vienā no labākajām filmām, ko esmu redzējis. Aizķēra. Dabas skati vienkārši fantastiski, dēļ tiem vien pat ir vērts skatīties. Sižets interesants, vietām paliek bišku garlaicīgi, bet nav jau nekāda "action" filma. Filma par dabu, par alkatību, par azartu, par pienākuma apziņu, par cilvēkiem, par to savstarpējām attiecībām. Īsāk sakot viena no tām filmām, kas liek aizdomāties un vizuālais baudījums teicams!
Tajās vasaras ainās pat kamerās bija redzams milzums daudz odu. Uz tādām vietām, ja kādreiz dzīvē sanāktu nokļūt, ņemtu laikam kasti ar pretodu līdzekļiem līdz Filma nedaudz atgādina dokumentālo "Laimīgie cilvēki" (krievu valodā), tikai šī ir mākslas un te cilvēki nevis medī, bet zeltu meklē. Labi, pietiks spamot, vienkārši vēl esmu filmas varā!