Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uzplūdiem. Un nu jau es copēju sākot no jūras līdz pat Dtiltam. Ir visādi...esmu gan arī uz razdāčija trāpījies. Un šogad beidzot nokrita personīgais rekordiņš. Tagad ir 3.9kg uz DS. Šaušalīgi jābraukā, jāmeklē...bet ja atrodās, tad varbūt skaisti. Zemmēri gan arī nejēgā...domāju pie 100 esmu izstīvējis...vis jau jauki, bet gumijas ir tā sadriskātas, ka atkal jāiet uz veici kādi 50 eur vismaz jānoliek.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Šaušalīgi jābraukā, jāmeklē...bet ja atrodās, tad varbūt skaisti.
Ahūna slepenā veiksmes formula
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man žanis kādi 2,6 laikam lielākais. Precīzi pat nezinu. Ak nē, zinu gan - 2,4kg! A līdakas rekorda krišanu sen jau gaidu un nekādi nevaru sagaidīt. Tas ir nepiedodami mazs - 3,6kg un nekrīt jau kopš 2006.gada. Visās lielās, kas bijušas galā - nav izvilktas. Tādā ziņā man ir stabilitāte
Man gan piesakās, ik pa laikam. Tikai bez barotavas un citām sistēmām. Maile jāliek uz āķa + slīdošai svins :P A pats kāts jau mierīgi var būt fīderis Man tā arī sanāk pārsvarā, cik uz grunteni uz zandartu sēžu
Viss ok. Notikumus neforsēju, biju viens no tiem, kas līdz rītam izturēja. Pagulēju pēc tam, bik padzēru minīti un jau pēcpusdienā varēju stūrēt. Tagad no vakara esmu darbā un to arī daru. Bet bija jautri un forši, man patika!