klubam negribu pievienoties, dēļ tā divdomīgā nosaukuma....!:)
Quotemartins_ ()
Jopt, atļausiet iestāties?
Tu jau dibinātājs, Tev atļauja nav jāprasa
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es arī jau apdomāju izstāšanos no klubiņa. Šorīt jau atbraucot uz darbu nekādu seku nav! Bet nu manīs kā atkal būs pēc pirmajiem nomītajiem vismaz 30km Iespējams atkal jāstājās būs atpakaļ
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man toties šodien autiņš pie ārsta...bļin priekšējiem amortiņiem kapi, stulbā elektroniskā rocene arī vakar sāka gļuku izmest, ka ķipa braucu ar ieslēgtu roceni...jebal cik kaitinoši viņa māk par to raudāt un bez apstājas jau jūtu cik lēti man tas viss tur nostāsies,
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
A es šodien dabūju neplānotu brīvdienu(darba autiņš no ierindas izgāja) un izmantoju to lietderīgi. Aizbraucu uz garāžu, ievedu tur kārtību. Visu sakārtoju, izmazgāju, visu lieko izmetu. Nomazgāju arī laivu un piepūtu kaujas gatavībā, kā arī mega kruto tjūningu uztaisīju, lai pa slipu kājas neslīd, kad slapjš
Saņēmu priecīgo zvanu no servisa...tagad ar nokārtu galvu un velkot kājas pa zemi var vilkties uz bankomātu un tur ievadīt četrinieku un vēl divas nullītes
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!