Moloģec! Es gan jau vīkendā ar bik paripošu. Vakar toties +/- piecīti nesteidzīgi noskrēju.. itkā sīkums, bet pirmo reizi pēc vairāk kā divu gadu pārtraukuma. Patīkami apzināties, ka lēnām, bet veselība atgriežas.. tpu, tpu, tpu..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Moloģecam tagad dibens sāp! Šorīt uz darbu arī atminos ar velo un divas dienas, pēc kārtas, pēc ilgas pauzes - manam dibenam jau liek justies nekomfortabli! Bet gan ātri pieradīs, katrā gadījumā sezona ir sākusies!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar pagājušo nedēļu atklāju velo sezonu un norāvu sāpošo pakaļu Bet šodien pēc darba atkal būs jānomin kāds kilometrs. Grēks tik labu laiku neizmantot!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Brīvdienās stājies tik iekšā klubiņā un viss būs ok
Pirmos soļus tajā virzienā tikko paspēru.. ar sīko aizminām ričukiem vasaras gaisu iepūst un kādus 4-5km noripinajām pie reizes. Vienīgi ar to vien laikam nepietiek, lai "dibensāpē" iestātos
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Vienīgi ar to vien laikam nepietiek, lai "dibensāpē" iestātos
Nu jā, tajā klubā biedrus uzņem ar nedaudz vairāk veiktiem attālumiem Mani vakar pēc 15km arī uzreiz neņēma, bet šodien pa virsu vēl 13 un uzreiz pieņēma!
Šovakar apmekleju jau kuro reizi Dzirciema ielu 20. Nu par trīs zobu saknēm mazāk. Bija grūti, bet iepļāva tādu narkozi, ka varēja arī ausi nogriezt, i nemanītu. Narkoze vēl jūtama. Kas būs naktī un no rīta...nu dzīvos, redzēs.
Sāpošo pakaļu klubiņš, ibio Tipa velobiedrība "Dibensāpe"
Vajag tik mīt, un uz pareiza beņķa. Pakaļa tak nav no dzelzs, pielāgojas. Un ir tak spešl bikses ar polsteri pareizā vietā. Man gan nekas no tā nedraud, jo braucu gandrīz katru dienu.
Nu ko piektdiena klāt un atkal viss pa mierīgo, kamēr galvenais pi**js atvaļinājumā pa garāžām ņemās