Man arī Raymarine Dragnonfy. Dragonfly 4. Iespējams, ka devēji vienādi, es savam displeju saplēsu un vēl neemu interesējies, vai ir jēga labot/mainīt. Tobiš, vai atmaksājas. Varbūt vnk jasāk krāt kam citam A savādāk tad nekādu problēmu. Viss rudens priekšā. Braukšu gan uz vakara copēm, gan pa brīvdienām, kad būs brīvs. Ja nevjag mega kuģi, tad mierīgi varam sarunāt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Paldies par atsaucību vecīt. Man vajag tikai iespēju būt uz ūdens un pamakšķerēt, tā ka, noteikti pacopēsim kopā P.S. Man ar laikam bija DragonFly 4, tā ka, braucot ar tevi copē, varu tikai ekrānu līdzi paņemt, ja tev pārējais viss jau stāv virsū uz laivas.
Pēc copes četrdiennieka, rit ceturtā diena bez copes......pamazām jau atkal sāk gribēties uz copi! Rīt, kaut kādā momentā, laikam ielaidīšos. Jāpagasē motors ar 98E benzīnu, savādāk pēdējo reizi kaut kā sāka slāpt nost uz maziem apgriezieniem un slikti lēkt. Ja neatlēks vaļā kā vajag, būs jāvēd vien uz apkopi un decembrī jau atkal apkope....ceru, ka tomēr iztikšu ar vienu apkopi Aigars82 - brīvdienās es strādāju, bet uz nākamo nedēļu varam runāt kopīgu copi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man sencis nesen bija Jaunciema pusē.....jā, viss ir diezgan bēdīgi jau!