Tak tikko jau bija? Jeb Tevi vasarā atvaļinājumā nelaiž?
Laiž, bet man paveicies, ka man ir 6 nedēļas ikgadējais atvaļinājums Bet vasarā man ar nav baigi aktuāli, tāpat copē braucu uz vakara copi pārsvarā. Nāk nedēļ jāuztaisa ikgadējais laivas pucēšanas pasākums. A par tiem krekeriem...pašol
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nāk nedēļ jāuztaisa ikgadējais laivas pucēšanas pasākums.
Neber sāli uz bŗūcēm, pašam visi apgreidi stāv neuzlikti, tad vēļ uz mirklīti būs pie GROT jāvelk, lai šõ to salīmē pa vietām, a pagaidām nav laika uz garāžu padoties, visu laiku remonti apēduši.. kā uz sezonu sagatavoties paspēt..
P.S. Bet krekeri takš i forši
O, a šīs sezonas ledus laušana ķīsī kādu skatu uz laivu pavēra?
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Man toties šodien ir sūdīgi, ļoti sūdīgi...tā, vo!!! A darbā garā diena, pļec!!!
Aha, man arī tjipa nosacīti garā diena + plus apmeklētāju pieņemšana, konsultēšana. Bet pirms tādas dienas ni un ni. Ja krekeri nepalīdz, tad ir smilšu mīklas cepumi. Garšīgi, sausi, bet trekni. p.s. ceru tikt uz pāris nedēļām brīvlaikā maija vidū. Paspēšu i vimbas ieķert i uz līni pasēdēt.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A Zivnieks manuprāt baisais slaists, kā viņu tikai darbā pacieš
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A moš priekšniece un tāpēc viņam tā piektdienas patīk?