Ir bijušas pohas, bet tas, kas ir šodien ir kaut kāds jau next level. Purinātājs tāds, ka maz neliekās, no rīta kompī paroli aš bija grūti uzrakstīt Bet tā brauciens bija labs Labs darbs arī izdarīts - iznīcinājām daudz alkohola un pasaule kļuva labāka
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu, Zivniek - Tev purinātājs? Jeibogu - spaini ar kandžu izņēmi? Ko akniņas saka? Paskaties spogulī, nav acis dzeltenas? p.s. es jau nesaku, ka nevajag, bet līdz trīceklim vēl neesmu ticis... ir bijis slikti (kā šodien vienu divdiennieku - Piepusnieku atceros), bet nu lai tā, ka trīceklis... un vēl tavos gados...
Nu labi, līdz tam kā te video man bija vēl ļoooooooooti tālu Bet tik slikti ar vēl nebija bijis. Man pa lielam sanāca 4diennieks, pie kam ne jau ar pāris aliņiem vakarā Bet šodien jau viss labi...kā no jauna dzimis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
4DIENAAAAAAAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rītā paņēmu brīvdienu, aizlaidīs uz Salacu. 6dien jāaizbrauc līdz Dzirnītim ciemos pie CMK, a 7dien painspicēs Sarķeni ar mērķi par kādu kaulaino mērkaķi.