Šodien viss tracina. Vispār nekāda pirmssvētku noskaņojuma...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
PIEKTDIENAAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šodien esmu līdz riebumam zolīds un skaists Vakarā darba balle, tā kā kas to zin kā vakars noslēgsies A ko brīvdienās, velns viņ zin...uz ledu vēl negribu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Da i vēl šodien nav pašsajūtas Sāp visi iespējamie un šķiet arī neiespējamie muskuļi Drusku deju grīdu paārdīju. Vakars katrā ziņā izdevās, noslēgums arī Tagad galvenais lai visi kolēģi var viens otram acīs paskatīties
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tagad galvenais lai visi kolēģi var viens otram acīs paskatīties
Hā, tad jau laba ballīte!
Gadiem esmu noskatījies uz kaudzi ar dažādām darba ballītēm darbā......bieži vien esmu padomājis kā pirmdien viņi cits citam acīs skatīsies darbā...