Ja pūslis vulgaris pa vilni sitas kā ar dēli pa dirsu, tad RIBs iet daudz gludāk, ar ķīli šķeļot ūdeni. Amberā viss ir forši, vietas daudz, bet vidējā vilnī uz priekšējā beņķa arī var nieres atrīt Čomam tāds ir ar 20hp. Copēt ir ļoti forši, bet sev gribu šo to savādāku Iespējams, n-tie gadi pūšļos smadzenēs dara savu RIBā, gan biki lielākā, nekomfortabli palika vien tad, kad laiva no liela viļņa sāka triekties nākamajā vilnī. Nenoliedzami, katram peldlīdzeklim ir gan plusi, gan mīnusi.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Aigars vakar man piezvanīja. Viena minūte un es atkal gatavs tiesāt 8.-9. septembra mačus Ķīšezerā. Man tik mīļš ezers, ka atteikt nespēju. Tā kā tiekamies, tie kas copēs - es ar jums. p.s. ceru, ka ielozēsies laba, skaista, liela laiva ar labu motoriņu. :)) Un nebūs lietus, kā pirms pāris gadiem. :))
kauss jau būs ne tikai ezerā! Copēt varēs tur kur copmaņi vēlas...kaut vai Lielupē, Jelgavā, tikai līdz turienei ir jātiek Es šogad ar pēc labas pauzītes nostartēšu. Šis formāts nervus labi pakutinās.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ar dzīvo jā...ar mākslīgo būs grūtāk, bet nu jaunnedēļ katru vakaru būšu ūdeņos...meklēsim iestrādes. Šis tas padomā jau ir, bet kā izdosies, to redzēs pēc tam.
Vo, gismeteo kā reiz uz 08.09 sola 9-10m/s vēju. Ja notiek brīnums, un šo prognozes piepildās, pasākums varētu būt patiešām CIETS! Cerams, startējat ar nopietnu kuģi?
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
A tur lai tiesnesis sēž Bet viņam viņa ir baigi labi upgreidota ar izveitojumu un beņķiem un citām fīčām, kas domājams uzlabo arī gaitu. Burtniekā arī bija baisais vilnis, bet tur viņi gāja lopiski.
Man vng kur sēdēšu. Ezerā jūras slimību vēl neesmu dabūjis:))) Komforts patīk, varu arī gumijniecē pasēdēt.:)) Lai tik ir iespēja uz vietām pierakstus veikt. Tad, ja lietus, lai dalībnieki sadabū pareizās ūdens pildspalvas un ūdensizturīgu papīru. :)) p.s. Ja jau areāls tik plašs, tad pa kluso mazo varēšu Lielupes vietas nostučīt. :)) Tas joks, protams :))