bet nu tas pisec. 6dien piebrauca policija, parunājāmies...šie saka, ka vo 5dien (dienu iepriekš) visām laivām bijušas smukas zivis, arī trofejas, a vo šodien mana čoma divniecīte bija pirmā zivs ko viņi ir redzējuši visu diennu laivas pārbaudot. Nu vai nav kaut kāda *aucība???? Man liekas Aigars man pielaidis kkādu necopes fluīdu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A, ja par neveiksmju tēmu - nemaz sevi neuzskatu par neveiksmīgu makšķernieku un tā arī nav. Atvērts gan publiski esmu, tam ir savi efekti un defekti Publiskā(sevišķi virtuālā) telpā veiksmīga makšķernieka tēlu ir ļoti viegli izveidot, vienkārši nav jādalās par neveiksmīgajām copes reizēm, lūk arī visa recepte!
Un vispār, uz copi sagribējās! Vot tagad nevar saprast, piektdien laivu ielaist, vai aizbraukt labāk un ar grunteni pie udžiņa pasēdēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nekad vēl nebiju pirms ledus nodevis motoru apkopei, šogad tā izdarīju punkts. Gan jau no krasta vēl kaut ko padarīs kādā brīdī, bet bez liela fanātisma P.S. Pavisam drīz varēs iegādāties trīsgadīgu Tohatsu piecinieku. P.P.S. Nē, copēt pavisam beigt netaisos
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Ja par pašu copi, dikti gribētos vienu reizi pie j;uras kātu pavicināt un uz vēdzeli pakvernēt krastā. Ja apstākļi ļaus, tad protams arī vēl laivu ielaist, bet tam pasākumam ticība uz labu iznākumu īsti nav
Mums ar doma vēl šajās brīvdienās iebraukt "aizvaidzītim" atriebries Un pie reizes varbūt Zivnieks ezerā jāsameklē un jāapmakšķerē. Bet ar šo gan laivu sezonai būs finišs. Jāceļ ārā kamēr vēl neiesalst
Jautājums vietnes saimniekiem - varbūt var izveidot jaunu lauciņu - VELO? Viss un ap velosipēdiem. Visi daudz maz braucam, katram sava pieredze. Ir kas brauc uz copi ar vellapēdu, ir kas brauc vnk tāpat, ir kas brauc katru dienu utt.
Ok, vakarā izveidošu. Mums te vairāki riteņbraucēji