Vakar noprovēju - nav vēl gatavas. Šitajā kalatūnā ilgi žūst!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es toties tikko biju swh zaļajā stūrī. Rītā vakarā ies gaisā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vot kaut ar mietu pa muguru dodiet, bet nekad neesmu spējis saprast, ko cilvēki tajā voblā atrod. Galīgi nestāv man uz to lietu.. Laikam gaumes tiešām mēdz būt atšķirīgas.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Gaumes dažādas. Citam sīpoli negaršo, citam jūras veltes, citam vēl kaut kas... Man voblas garšo, bet man vairāk iet pie dūšas riktīgi sakaltušās, ar kurām galdu var sist kopā Citiem atkal labāk patīk tādas kā pūdētas. Mīkstas un eļļainas. Varu ēst arī tādu, bet cietās labāk. Man personīgi numur viens voblām ir asaris. Grūti tīrās, bet izkalst tieši tāds, ka galdu var sist!
Vot kaut ar mietu pa muguru dodiet, bet nekad neesmu spējis saprast, ko cilvēki tajā voblā atrod. Galīgi nestāv man uz to lietu.. Laikam gaumes tiešām mēdz būt atšķirīgas.
Tie kuri neēd voblu, tie nelieto alu. Tātad hoķi ari neskatās! A nafig tad tādi tautieši vajadzīgi?
A figu, arī, kad alu tempu pa nopietno, vobla neuzrunāja. Nu jau gadus 4-5, teikšu godīgi, alus ar neiet, atzīstu tikai visīti. Bet hoķi lūrēt tas nekad nav traucējis
Arvi, par reņģi mājienu sapratu, tad gan jau ar aizbrauks uz molu kādu "jautro kino" palūrēt
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!