Ogu laiks sācires, paldies Anatolijam par piegādēm!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Forši parunājām. Par forelēm, par bebriem, par upītēm, par "slēgto brālību" Sarunu ar gana pieredzējušu forelistu un bebru biedu Arti - varēs lasīt jaunajā copes žurnālā "Lielais Loms" decembra numurā.
Vairs jau nekāds noslēpums, ka tūlīt nāks ārā jauns copes žurnāls "Lielais Loms", kura galvenais redaktors ir Zivnieks un starp autoriem būs sastopami daudzi foruma biedri, arī es. Novembra numurā no manis būs rakstiņš par gatavošanos mačiem, bet decembra numuram sagatavots stāstiņš-humoreska ar Vītauta Pēteroviča personāža piedzīvojumiem un būs šī intervija ar bebru biedu un foreļu draugu - Arti Ločmeli!
Vai šīs publikācijas drīkstēs parādīties šajā vietnē, kad žurnāla tekošais mēnesis būs cauri, to es vēl nezinu, bet jebkurā gadījumā turpināšu rakstīt arī šajā vietnē un arī intervijas jau dažas ir ieplānotas!
Zivnieks vairs nav tas! Nevar turēt vairs piektdienu slogu!
Zivnieks ir darbos līdz ausīm Bet jā...jau trešdien/ceturtdien veikala plauktus sasniegs jaunais žurnāls "Lielais Loms". Pirmie kucēni, protams, ir pirmie kucēni, jo īpaši man redaktora amatā, bet ir apņemšanās cītīgi strādāt un gatavot kvalitatīvu žurnāla saturu.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!