Es ar nespēju mainīt urbim asmeņus, to biezo ledu urbjot
Sfēriskos vajag likt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Svieciens pirmdienā! Nēdēļa sākusies, bet darba spars vēl brīvdienās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kāds(a) copēt iet arī šobrīd, vai visi no vīrusa sabijušies un mājās tik buhā?
Visiem šī tēma droši, ka piegriezusies, bet mans aicinājums ir domāt līdz!
Es neesmu panikotāju rindās, bet nav tā, ka man liekas, ka tas ir pilnīgi pofig. Pastiprināti vairāk esmu sācies lietot ķiplokus, ieraut 100g pēc darba, mazgāt rokas. Strādājot uz takša, maksimāli izvairos no lidostas un mašīnā ir roku dezinfekcijas līdzeklis. Mani vistiešāk ietekmē un ietekmēs visi piesardzības pasākumi, strādājot uz takša. Istādes ciet, skolas ciet, tagad arī lidosta būs ciet.....otrā darbā(pamatdarbā) Rīgas Latviešu Biedrībā arī visi pasākumi un mēģināmumi atcelti, bet tieši manu darbu tas neietekmē, man tāpat tur ir jābūt. Attalināti to nevar veikt un pašu namu ciet vēl never. A tā vispār par šo situāciju kopumā domāju, ka tas kādam ir afigenna izdevīgi, kāds uz to vārās un iespējams testē arī valstu un cilvēku reakcijas. Tuvākais viedoklis manam, kas ir patrāpījies feisītī, ir šis
PIEKTDIENAAAAAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!
Ņemot vērā apstākļus laikam spīd tikai dzert
Pirmā nedēļa ar darbu no mājām aizvadīta, jāsaka, ka jau ir zajebaļi mājās sēdēt bija doma rīt uz Salacu aizbraukt, bet netiku pie licences. Jāštuko kkas cits
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!