Zandarti aktivizēsies pēc 19.novembra kad atgriezīšos no atvaļinājuma.
Nākamo atvaļinājumu lūdzu saskaņot ar foruma kolēģiem, ja tā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mieru tikai mieru. Vēl mazliet pacietības un žaņu cope atgriezīsies nomālā režīmā Ja izdosies, tad 20.novembrī mēğināšu pārbaudīt, kas jums te par žaņu necopes periodu iestājies
Tāds panīkums te iestājies! Tiešām neviens vairs nebrauc copēt un nav ar ko palielīties, vai zandarts visiem ied...is dvēselē un negribās vairs ūdeņos rādīties.
Es pēdējo reizi biju svētdien, bet uz dažām stundām tik. Noķēru dažu asarus un bija divas niknākas copes. Viss, vairāk neesmu bijis, nav ar ko palielīties, vai tieši pasūdzēties Sestdien iespējams būšu ūdeņos, bet vēl jāsaprot laika apstākļis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pēc prognozes jau izskatās ka brīvdienās varētu riņķus raut ciet! Es mēģināšu nākamnedēļ iebraukt ar Pike IN LV Lielupē, varbūt sanāk vēl kādu rudens trofeju izstīvēt.
Pēc prognozes jau izskatās ka brīvdienās varētu riņķus raut ciet!
Grūtības norūda
QuoteMelnis ()
Es mēģināšu nākamnedēļ iebraukt ar Pike IN LV Lielupē, varbūt sanāk vēl kādu rudens trofeju izstīvēt
Budzis! Ne asakas!
PIETKDIENAAAAAAAAAAAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
A ko rītā darīt, hvz.... vai nu uz Ķīsi ikgadējo velcēšanas tūri uztaisīt vai arī provēt uz žani, bet būs auksts un man liekas, ka mētāt būs visai pagrūti.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!