Aigar, šitā jau arī svaram būtu jāsāk lidot nost tīri ņipri, ne?
Ja man nepatiktu labi paēst un negaršotu alus, tad iespējams tā būtu A tā, pamazām jau krīt. Toties izturība un vispārējā pašsajūta ir krietni uzlabojusies!
Šodien vēl vien maz aplīt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es šovakar Grīziņkalnā pamētāju basketbolbumbu pa grozu ar vecāko dēlu. Nu....mļin, iznāk, ka neko vairāk nemāku. Nu labi, bik padriblēju, bik arī ko iemetu,bet truļus mest vairs nemāku. :))) Koroče izpumpējos nepilnas stundas laikā. :)))
Nu tad gaidam lepnu postu ar pirmo noripoto sotaku
Gan jau būs un nebūs jau pirmais. Pāris sezonas gan neesmu 100km braucis. Bet domāju, ka šosezon obligāti atkal būs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja nopietni, tad kaut kad apskatītu Tavu vellapēdu, interesē profesionāli sīkumi.. brauksi garām, piebrauc, vai es uz Tavu pusi... nu kā sanāks. Gan jau pēc salidojuma.
Turpinu pamazām sportot. Pārsvarā ar velo un mazās distances līdz 20km nemaz nefiksēju, bet pamēģināju arī paskriet un atkal ar nūjām. Vispār pašsajūta paliek arvien labāka!
Šitā tēma ilgi nav cilāta. Ar to gribu teikt, ka joprojām pārvietojos ar ričāgu. Izlaidu 2 dienas, ričāgs vienu dienu bij servisā (pa nopietno, izmaksas apaļi 100 eur), otrā dienā bij tādi ceļa apstākļi, ka biju spiests braukt ar čimbuli. Bet tā, ripoju joprojām.
Dibens vairs toč nesāp, var no biedrības stāties ārā