Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Un vispār, ja par veselīgā dzīvesveida tēmu, tad ķibeles ar kuņģi ir baigi interesantā štelle, veselīgi ieturoties, jau ir nomesti gandrīz 11 kg pa mazāk kā diviem mēnešiem. Vienīgi uzturs tāds vienveidīgs
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Putriņas? Ae es esmu pasācis diezgan aktīvi šopavasar pieturēties pie nūjām(kā Zivnieks saka, ka paiet dēļ vecuma bez nūjām vairs nevar). Īstenībā man patīk. Sākumā domāju, ka tāda penšu štella vien ir. Pagājušo gad nedaudz pamēģināju, bet šogad jau tīri labi patīk. Ar manu svaru arī veselīgāk potītēm, ceļiem u.t.t. nekā skriešana. Tā jau sēdēt man dikti patīk bet jāizkustās ar reizēm!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nav tik briesmīgi, gaļu arī ēdu, pat pietiekami, bet viss tikai vārīts, ar mazu šķipsniņu sāls, bez treknuma, utt. Kad izdosies vēl šādus tādus produktus dabūt atpakaļ uzturā, būs ok. Bet šašliku sezonu vai nu uzsākšu vasaras otrā pusē, vai arī šogad vispār neuzsākšu..
Bet nūjas... varbūt ne gluži penšu, bet padzīvojušu cilvēku štelle gan
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Nu panesies... :)) Es šorīt kā parasti bik paminu pedāļus, nezin cik nobraucu, līdz Ķīsim tiku savā galā + pa mežaparku un krustu šķērsu mājās gan. Ap 1,5 stundas tas prasīja, kopā ar bebru sagrauzto koku fočēšanu. Pa vējam ripoja super, bet biju par pretvēju piemirsis. :)) Pilnas plaušas svaiga gaisa. :))
Šodien bija otrais izminiens ar velo. 35km nominos. Bija ok, tikai vējš nepatīkams