Es atceros, ka videnes sākumposmā, kad trenējos, mums bija 6km iesildīšanās skrējiens (pa reljefu), pēc tam 1,5 stundu treniņš, tad neliela sparingspēle. Beidzot treniņus, 5x100m paātrinājuma skrējiens. Kopā ap 2,5 stundām gandrīz. Tas bij regbijs. Nekas, tiku līdz LPSR čempionam vecumā līdz 18 gadiem. p.s. es biju 13 numurs.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien jūras malā netālu no Daugavgrīvas vērojams vesels zvēru dārzs.Bebrs jūras malā pucē spalvu,pie tam tik aizrautīgi,ka var pieiet spēriena attālumā,tad gan pamana nelaimi un mūk.Kārtējais mazais ronis desantējas varonīgi krastā un steidz uz akmeņiem(lai nomirītu).Kāds sakars ar veselīgu dzīves veidu-skrēju.Rakstot šīs rindas,atkal jādzied ,Balts sniedziņš snieg uz skujiņām,diez vai pēdējoreiz ,šosezon!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Forši tu esi pastrādājis! Man vidējais ātrums noteikti ir mazs, jo nebraucu pa autoceļiem, bet gājēju ietvēm, arī pie sarkanā apstājos. Bet tas tāpēc, ka tikai pilsētas režīms.